Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτο Τσάκρα, η ρίζα της ζωικής μας δύναμης

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΡΑ 
ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Τέταρτη 3 και 10 Οκτωβρίου 
20:15 - 23:00

175 Αλκαμένους 
(μετρό Αττική)


Τα τσάκρα μας περιέχουν όλα τα στοιχεία και τις καταστάσεις της ύπαρξης, από το σκοτάδι μέχρι το φως, από την τρέλα έως τη φώτιση, από τον πόνο μέχρι την έκσταση και από το μίσος μέχρι την αγάπη. 
Συνήθως, σε κάθε τσάκρα υπάρχει κάποιο ζήτημα που περιμένει να επιλυθεί, μια πληγή για να θεραπευτεί, μια δεξιότητα για να αναπτυχθεί και ένα οργασμικό δυναμικό για να εκδηλωθεί. 

Η σχέση μας με τη σεξουαλικότητά μας επηρεάζει άμεσα και συνολικά την ύπαρξή μας. Τη δημιουργικότητα, την υγεία, την αυτοεκτίμηση και τις σχέσεις μας, ακόμα και τη σχέση μας με τη ζωή.


Σε αυτήν την διπλή συνάντηση Τέταρτη 3 & 10 Οκτωβρίου θα συνδεθούμε με το πρώτο μας τσάκρα, τη ρίζα της ζωικής μας ενέργειας και, ανοίγοντας έναν ιερό θεραπευτικό χώρο, ακούγοντας τους ήχους του γκογκ, θα έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας για να τιμήσουμε τους προγόνους μας ευγνωμονώντας για τα δώρα που λάβαμε από αυτούς στο πέρασμα των χρόνων

Θα απελευθερωθούμε από ενεργειακά μπλοκαρίσματα που τυχόν υπάρχουν στο πρώτο μας ενεργειακό κέντρο και όχι μόνο μας αποδυναμώνουν αλλά μας κρατάνε δέσμιους με πρόσωπα και καταστάσεις, εμποδίζοντάς μας να ρέουμε με την Ζωή

Θα ενισχύσουμε την γείωση μας και θα συνδεθούμε με τη σεξουαλικότητά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να ενδυναμώσουμε και να ανανεώσουμε τον εαυτό μας, αναγνωρίζοντας ότι η οργασμική μας ικανότητα είναι η πηγή της δημιουργίας και της χαράς στη Ζωή μας.


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 321 6895


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)


Χρειάζεται να  φέρετε ένα συμβολικό αντικείμενο για το τελετουργικό με τους προγόνους. Να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό.


Όσοι θέλουν να έρχονται στις ταντρικές συναντήσεις μας είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.