Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Μήπως έχεις ξεχάσει να χαίρεσαι;

Αναζητώντας τη Χαρά
Τετάρτη 13 Ιουνίου 20:15 - 23:00

Αν θέλεις να νιώθεις ότι η ζωή σου έχει νόημα και ότι η ζωτική σου ενέργεια ρέει και σε παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι με τη ΖΩΗ τότε άσε τις σκέψεις κι έλα μαζί μας σε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό ταξίδι στο εδώ και τώρα.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινά ένας καινούργιος ταντρικός κύκλος που θα ολοκληρωθεί σε 3 συναντήσεις και αφορά την απελευθέρωση του σώματος από μπλοκαρίσματα που μας κρατάνε δεμένους με τραυματικές εμπειρίες που βιώσαμε στο παρελθόν (έλλειψη αγάπης, απόρριψη, εγκατάλειψη, προδοσία κ.α.) και δεν μας αφήνουν να βιώνουμε ολοκληρωτικά τη χαρά, την απόλαυση, την έκσταση, τη Ζωή. 


Περπατώντας πάνω σε Ταντρικές διαδρομές με Κινητικούς Διαλογισμούς, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Διαλογισμούς εξισορρόπησης και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα απελευθερώσουμε την μπλοκαρισμένη μας ενέργεια και θα ανακαλύψουμε καινούργιους τρόπους να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε.

Το ενεργειακό Μασάζ των Τσάκρα στις 20 Ιουνίου θα συμπληρώσει την θεραπευτική διαδικασία κάθαρσης και απεγκλωβισμού διώχνοντας την αρνητικότητα από το σώμα μας και θα μας οδηγήσει από την απλή απόλαυση, στην ευδαιμονία

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 20:15

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΕΡΟ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΡΟΥΧΑ


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Πληροφορίες: 6973216895


Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)


Ειδικές τιμές για ζευγάρια


ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 13 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ