Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Αναζητώντας μια υγιή συντροφική και ερωτική σχέση

Ταντρική Αλχημεία: Μεταμορφώνοντας τις ερωτικές μας σχέσεις

"Συνάντηση με τα αρχέτυπα" 
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
28 Μάρτιου – 25 Απρίλιου 

Αλκαμένους 175
(μετρό Αττική)

Όλοι οι άνθρωποι ζητάμε να δημιουργήσουμε την τέλεια ερωτική σχέση. Και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε το άλλο μας μισό για να τα καταφέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι το άλλο μας μισό είναι μέσα μας. Είναι η αρχετυπική μορφή του εσωτερικού μας άντρα ή της εσωτερικής μας γυναίκας. Και όσο αποφεύγουμε να τις συναντήσουμε τόσο καθυστερούμε να βιώσουμε την πληρότητα στις συντροφικές μας σχέσεις

Μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία σε αυτόν τον κύκλο των ταντρικών συναντήσεων που θα γίνεται κάθε Τετάρτη μέχρι τις 25 Απριλίου, θα έρθουμε σε επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα πάρουμε πληροφορίες από αυτές για τη ζωή μας. Θα δούμε με ποιον τρόπο επηρεάζουν την συμπεριφορά μας, στην καθημερινότητα μας και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε, να θεραπεύουμε τις πληγές τους και να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μια υγιή και ολοκληρωμένη ερωτική σχέση.


Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφος μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε να έχουμε υγιείς ερωτικές και συντροφικές σχέσεις. 

Ενεργειακά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά και συστημικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν στο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας, να θεραπεύουμε τα πληγωμένα μας μέρη και να αφομοιώσουμε τις μεταμορφωτικές διαδικασίες που θα συμβούν σε αυτόν τον ταντρικό κύκλο.

Τα θέματα του 3ου κύκλου
● Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
(Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην Ζωή μας)
● Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον εσωτερικό μας άντρα και την εσωτερική μας γυναίκα
● Θεραπεύοντας τραύματα από ερωτικές σχέσεις
● Το ενεργειακό μασάζ εξισορρόπησης yin-yang


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895
.
Τόπος συνάντησης:Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού», κοντά στο μετρό Αττική)
.
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτόν τον νέο ταντρικό κύκλο είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.

Ειδικές τιμές για ζευγάρια

Περισσότερα για τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας στο: