Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

"Σεξουαλικά μυστικά"

Βιωματικές Ταντρικές συναντήσεις 


"Σεξουαλικά μυστικά"

Κάθε Τετάρτη
10 Ιανουάριου - 28 Φεβρουάριου 

Αλκαμένους 175  Αθήνα (μετρό Αττική)

Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το "άφημα" μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση. (Ιερή Σεξουαλικότητα)


Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 

Την Τέταρτη 10 Ιανουαρίου αρχίζει ο δεύτερος κλειστός κύκλος ταντρικών συναντήσεων και σε αυτές θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και να την  κάνουν ικανή να κρατήσει αναμμένη την "ταντρική φλόγα" σε βάθος χρόνου.

Διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά μασάζ, σεξουαλική γιόγκα και Ταντρικά παιχνίδια θα μας μάθουν όχι μόνο να ρέουμε μέσα στις ενέργειες  (αρσενικές και θηλυκές) αλλά και να αποκτήσουμε την Ενσυναίσθηση  που χρειαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου μας, τα θέλω και τις επιθυμίες του. Ταυτόχρονα θα απελευθερωθούμε από δικούς μας εγκλωβισμούς και θα μάθουμε να εκφράζουμε ελεύθερα τα δικά μας θέλω, τη δική μας επιθυμία, την δική μας αλήθεια. 
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε την ποικιλία και την ποιότητα που χρειάζεται η σχέση μας και απελευθερώνοντας το Σώμα, τον Εαυτό μας να περάσουμε από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία. 

Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. Είναι η ίδια σου η συνειδητότητα"


Κάποια "μυστικά" που θα μάθουμε από την  Ταντρική Πρακτική είναι:


💕 Διαλογισμός
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. 
H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 


Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)


💕 Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
· «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
· «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
· «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
· «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
· «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.


💕 Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς: 
· Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το "Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων", (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
· Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το "Μασάζ των Τσάκρα". 
· Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ "Γιν –Γιανγκ". 
· Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το "Μασάζ των Αισθήσεων" ή το "Shiva-Shakti" μασάζ
💕 Σεξουαλική γιόγκα σε ζευγάρια
Ένα "παιχνίδι" για δύο.
Η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες λειτουργούν αρνητικά στην σεξουαλική μας επιθυμία αλλά και στη διάθεση μας γενικώς. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα με τρόπο παιχνιδιάρικο θα έχουμε σαν στόχο όχι μόνο τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας.
Κάνοντας κάποιες από τις στάσεις-asana της γιόγκα θα ηρεμήσουμε το μυαλό και θα αναζωογονήσουμε το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να ¨μαλακώσουμε¨ την περιοχή της πυέλου. Έτσι βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούμε αύξηση της LibidoΣυντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895


Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού», κοντά στο μετρό Αττική)


Όσοι θέλουν να έρθουν σε αυτόν τον ταντρικό κύκλο (ιδανικός για ζευγάρια) είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια. Ήδη είναι περιορισμένες οι ελεύθερες θέσεις
φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες συναντήσεις μας
foto by anna erodiou 
Σύντομο Βιογραφικό
H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:  
Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας.
Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτογνωσίας και Ταντρικά Σεμινάρια για την βελτίωση των σχέσεων. 
Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.