Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ταντρική απόδραση στη Χαρά και την Απόλαυση

Μια δροσερή πρόταση για το τετραήμερο του Άγιου Πνεύματος

Ταντρική απόδραση 
στη Χαρά και την Απόλαυση 
2-5 Ιουνίου

Cavolita Retreat 
ΚΑΒΟ ΛΙΧΑΔΑΣ
Β. Εύβοια


Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα Λιχαδονήσια είναι οι Μαλβίδες της Ελλάδος και όταν αντίκρισα την ομορφιά τους όπως ήταν φυσικό βεβαιώθηκα ότι είναι το πιο κατάλληλο μέρος για μια μαγική απόδραση στην Χαρά και την Απόλαυση. 
Το τετραήμερο του Αγίου πνεύματος λοιπόν αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα, τις ευθύνες και τα "βιογραφικά" μας, χαλαρώνοντας το μυαλό και ανοίγοντας την καρδιά μας σε έναν υπέροχο τόπο και χώρο, στην Cavolita Retreat Cavo- Evia, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από διαδρομές χαρούμενες και απελευθερωτικές.


Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα και χαλαρώνοντας με διαλογισμούς (ατομικούς ή σε ζευγάρια), διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά και ενεργειακά μασάζ, και aqua sound massage θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας. Θα το φροντίσουμε, θα το γαληνέψουμε και κάνοντας "όχημα" τις αισθήσεις με τη βοήθεια ενεργειακών ασκήσεων και ταντρικών παιχνιδιών θα οδηγηθούμε πέρα από την Επιθυμία στην Απόλαυση. 

Το συλλογικό πλαίσιο, όπου θα λειτουργήσουμε, θα μας βγάλει από τα όρια της καθημερινότητάς μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να μοιραστούμε την ομορφιά της καρδιάς μας και με άλλες υπάρξεις.


Συντονίστρια Δέσποινα Παλαμάρη


Τιμή σεμιναρίου 290 ευρώ

Περιλαμβάνει το τριήμερο σεμινάριο 
την διαμονή (3 διανυχτερεύσεις) 
και το φαγητό (πρωινό, δυο γεύματα, ροφήματα και απογευματινό σνακ για κάθε ημέρα)

Έκπτωση 20 ευρώ σε όποιον δώσει προκαταβολή μέχρι τις 19 Μαΐου

Ειδικές τιμές για ζευγάρια και για την Ταντρική ομάδα της Τετάρτης

Προκαταβολή για κράτηση θέσης 60 ευρώ

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κράτηση θέσεως μέσω τραπέζης επικοινωνήστε με τη Despoina Palamari με μήνυμα στο facebook ή στο 6973216895


Άφιξη Παρασκευή μέχρι τις 20:00 και αναχώρηση Δευτέρα απόγευμα

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
Πρωινό:  9:00 – 10:30 
Γεύμα:   14:00 – 15:30
Δείπνο:  21:00 – 22:30


Πρόγραμμα σεμιναρίου
Παρασκευή 
Δείπνο 21:00 και μετά 
το Τελετουργικό Έναρξης του σεμιναρίου και Ταντρικά Παιχνίδια με τις Αισθήσεις


Σαββάτο 
Πρωινό σεμινάριο 11:00 - 14:00
Ταντρικά Παιχνίδια, Διαλογισμοί, και Ενεργειακά Μασάζ

Απογευματινό σεμινάριο 18:00 – 19:00
Ένα special event χαλάρωσης στη θάλασσα με watsu ή aqua sound massage και Διαλογιστικές Ταντρικές Αναπνοές μέσα στο νερο

Tantra Εvent-Έκπληξη 22:30 – 12:30


Κυριακή
Πρωινό σεμινάριο 11:00 - 14:00
Ενεργειακοί καθαρισμοί στη θάλασσα και ταντρικά μασάζ

Απογευματινό σεμινάριο 18:00 – 21:00
Τελετουργικό για τους Ουράνιους χορευτές

Tantra party 22:30


Δευτέρα 
Εκδρομή στα θερμά λουτρά στα Γιάλτρα



Χρειάζεται να έχετε  μαζί σας για το σεμινάριο:
· Χαλαρά και άνετα ρούχα 
· Αντικουνουπικό και Στικ για τσιμπήματα (για κάθε ενδεχόμενο)
· Στρώμα Γιόγκα και ένα μαξιλάρι
· 2-3 Μαγιό, παρεό, πετσέτα θαλάσσης
· 2 φουλάρια  σε διαφορετικό μέγεθος
· Μια ελαφριά κουβέρτα
· Λάδι μασάζ και ένα μονό σεντόνι
· Δυο μικρές πετσέτες χεριών
· Ένα βάζο με μέλι (φτηνό) και χοντρό ή ημίχοντρο αλάτι
· Το Ταντρικό Ένδυμα και για όσους δεν έχουν ένα μονό σεντόνι 
   ή ύφασμα στο ίδιο μέγεθος και σε ότι χρώμα προτιμάτε
· Ένα όμορφο ρούχο (αέρινο, διάφανο… ότι σας αρέσει
  Θα το χρειαστούμε για το εορταστικό τελετουργικό που θα γίνει την 
  Κυριακή το βράδυ
· Ένα κόσμημα, κρύσταλλο ή αντικείμενο
· και φυσικά, την καλή σας διάθεση 



Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην 
Cavolita Retreat στον ΚΑΒΟ ΛΙΧΑΔΑΣ

Στον Κάβο της Λιχάδας, στη Βόρεια Εύβοια, η "Cavolita Retreat" είναι ένα νέο κατάλυμα μέσα σε ένα κτήμα 9 στρεμμάτων  που καταλήγει στην παραλία του κάβου με το ψιλό βότσαλο και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.

Aγκυροβολημένο στο πιο όμορφο σημείο του ακρωτηρίου της Λιχάδας, μισό μίλι από τα Λιχαδονήσια (μικρό σύμπλεγμα νησιών που προστατεύεται από την UNESCO διότι εκεί ζει η φώκια monachus monachus), με πανοραμική θέα και μαγικό ηλιοβασίλεμα, το Cavolita είναι ένα σπίτι με καλλιτεχνική αύρα. 

Ένας προστατευμένος χώρος, φτιαγμένος με μεράκι μέσα σε απόλυτα φυσικό περιβάλλον και έτοιμος για να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες μας όχι μόνο όσον αφορά το φαγητό και την λειτουργικότητα του σεμιναρίου αλλά και την  ιδιωτικότητά μας. 

Μακριά από τυπικότητες και επιτηδευμένες πολυτέλειες όλοι οι χώροι του Cavolita  διαθέτουν τις βασικές ανέσεις με απλότητα και σεβασμό στην Oικολογία.  Δίνουν μία αίσθηση νοσταλγίας και βασίζονται στην εναρμόνιση του ανθρώπου στον φυσικό τρόπο ζωής. 

Το κατάλυμα μπορεί να εξυπηρετήσει έως 32 άτομα σε δίκλινα και τρίκλινα  δωμάτια ενώ πολλές σκηνές μπορούν να στηθούν  σε όλο το δασικό κομμάτι του κτήματος ή κάτω από στεγασμένους χώρους οπότε αυξάνεται η δυναμικότητά του κατά πολύ.


Μεσογειακά χορτοφαγικά γεύματα και όχι μόνο, θα ετοιμάζονται για μας φτιαγμένα κυρίως με βιολογικά προϊόντα που παράγονται από μικρούς παραγωγούς της γύρω περιοχής (σύκα, αχλάδια, κρασί, μύρτα, κηπευτικά είναι μερικά από αυτά).




Μπορείτε να δείτε αυτόν τον πανέμορφο χώρο στο
https://www.youtube.com/watch?v=JfJkNcdxZhI



Πως μπορούμε να πάμε στην Cavolita Retreat

Οδικώς 
α) από Χαλκίδα προς Αιδηψό και μετά προς ‘Αγιο Γεώργιο Λιχάδας τελικός προορισμός ο Κάβος Λιχάδας. Συνολικά 218 χλμ από Αθήνα (πληρώνουμε μια φορά διόδια στο Σχηματάρι).
Β) από Αρκίτσα με Ferry boat προς Αιδηψό και μετά προς ‘Αγιο Γεώργιο Λιχάδας τελικός προορισμός Κάβος Λιχάδας. (συναντάμε 3 διόδια) (Συνολικά 184χλμ από Αθήνα)

Με ΚΤΕΛ
α) από Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Σταθμός Λιοσίων με κατεύθυνση προς Αιδηψό. Μετά τοπικό λεωφορείο προς ‘Αγιο Γεώργιο Λιχάδας.
Β) από Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Σταθμός Κηφισού με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη. Στάση Καμένα Βούρλα. Επειτα καραβάκι που περνάει κατ’ ευθείαν απέναντι στον Κάβο Λιχάδας.

Χρήσιμα Τηλέφωνα 
ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΙΩΝ : 210 -8317186, 210-8317147, 210-8324200
ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ : 210-5233810, 210-5237889, 210-5246805
ΚΤΕΛ ΑΙΔΗΨΟΥ : 2226060211 
 KTEΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ : 2235022519
ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ από ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ : 

6978356761, 6977301004, 6977142242



Λίγα λόγια για την περιοχή γύρω από το "Καβολίτα retreat"
Το κοντινότερο χωριό είναι ο Αι Γιώργης.  Είναι ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι. Πίσω από τον οικισμό υψώνεται η Αετοφωλιά, η κορυφή του όρους Λίχας (680μ.).

Η Λιχάδα είναι ένα ακόμα μικρό χωριουδάκι με παραδοσιακά σπιτάκια, χτισμένα μέσα στα πεύκα. 
Τα Γιάλτρα, παραδοσιακό ορεινό χωριουδάκι αμφιθεατρικά χτισμένο σε λόφο, γεμάτο αμπελώνες. Τα Γιάλτρα είναι φημισμένα για το κρασί τους και τις ιαματικές πηγές τους που εκβάλουν στην θάλασσα. Ανάμεσα στον Αι Γιώργη και τα Γιάλτρα είναι το Γρεγολίμανο με την υπέροχη αμμουδιά όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του φημισμένου Club Mediterrane.

Πολύ κοντά βρίσκεται το ανεξερεύνητο σπήλαιο στη θέση Πασογούρνι στο ύψωμα Προφήτης Ηλίας.  Τέλος τα Λιχαδονήσια που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Ακρωτήριο Λίχας.  Τα μεγαλύτερα από τα ακατοίκητα νησάκια αυτά που εμφανίστηκαν μετά από σεισμό είναι η Στρογγύλη και η Μονολιά. 

Ο μύθος λέει πώς η γυναίκα του Ηρακλή η Διηάνειρα, νομίζοντας ότι είναι απατημένη από τον σύζυγο της, του έστειλε με τον Λίχα έναν δηλητηριασμένο χιτώνα. Τρελός από τους πόνους, ο Ηρακλής άρπαξε τον άτυχο Λίχα και τον εκσφεντόνισε προς την θάλασσα. Τα κομμάτια του έπεσαν γύρω από το ακρωτήρι Κήναιο, όπου ο Ποσειδώνας τα μεταμόρφωσε σε μικρά νησάκια.



Βιογραφικό
H Δέσποινα Παλαμάρη είναι Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου). 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας.
Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτογνωσίας και Ταντρικά Σεμινάρια για την βελτίωση των σχέσεων. 
Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.



Εικόνες απο προηγούμενες Ταντρικές Αποδράσεις
TANTRA YOGA 2016 ΒΟΛΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΒΟΛΟΣ 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΒΟΛΟΣ 2016

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ SPA- 9 QUEENS 2017

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΒΟΛΟΣ 2016

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ SPA- 9 QUEENS 2017