Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

"Θεραπεύοντας" το εσωτερικό μας παιδί

Επειδή αρκετοί από εσάς θέλατε να έρθετε στο σεμινάριο για το εσωτερικό παιδί που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου μέσα στις κούνιες της aerial yoga αλλά δεν είχατε προηγούμενη βιωματική εμπειρία δημιούργησα ένα εισαγωγικό σεμινάριο σε συνεργασία με το Sukha Yoga για να μπορέσετε όλοι να το παρακολουθήσετε.


Το Σάββατο λοιπόν 11 Φεβρουαρίου 17:00 - 20:00 με διαλογιστικές τεχνικές από την μέθοδο της Ηχοθεραπείας θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο για να συναντήσουμε το εσωτερικό μας παιδί. Περπατώντας στο "νήμα της ζωής" μας θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας εκφράσει, όλα αυτά που έχει κρατήσει στο πέρασμα των χρονών μέσα στην καρδούλα του, αλλά και να θεραπεύσει τις πληγές του μέσα στην αγκαλιά μας.


Το επόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας πηγαίνοντας ακόμα πιο πίσω στην πρώτη μας αναπνοή για να "αιωρηθούμε" στην στιγμή, μέσα στα απαλά υφάσματα στις κούνιες της aerial yoga και με την βοήθεια των ήχων από ηχογαβάθες και γκογκ θα βρεθούμε διαλογιστικά μέσα στον υδάτινο κόσμο της μήτρας για να βιώσουμε την γαλήνη, την ηρεμία αλλά και την βαθιά αγάπη που μας τύλιγε τότε. 
Την κατάλληλη στιγμή θα ξαναγεννηθούμε ενδυναμωμένοι, φέρνοντας μαζί μας εκείνες τις ποιότητες (δύναμη, ασφάλεια, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη, αγάπη… ότι χρειάζεται ο καθένας μας…) που μας είναι απαραίτητες για να και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της Ζωής μας με σιγουριά και ελευθερία.

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας μια κουβέρτα, ένα κουκλάκι ή ένα ζωάκι που θα το χρησιμοποιήσουμε στις ασκήσεις, 3 μανταλάκια και 3 χρωματιστά χαρτόνια σε ότι σχήμα και χρώμα θέλετε

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Επικοινωνία:211 - 2163049 & 6973- 216895

Συμμετοχή: 25 ευρώ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Sukha Yoga Kifisia
Ιλισίων 11 
Νέα Κηφισιά