Pulse of love 10/12/2013

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ταντρικά Μυστικά μόνο για Γυναίκες

Συναντώντας την Ιερή Γυναίκα μέσα μας


Ταντρικά Μυστικά μόνο για Γυναίκες 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
19:30 - 22:30

"ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ"
Απόλλωνος 4  Σύνταγμα

Μια συνάντηση γυναικών που αφήνονται στη θηλυκή τους δύναμη και μοιράζονται την αγάπη της καρδιάς τους, δεχόμενες ταυτόχρονα τα δώρα  της Ύπαρξης, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να συμβούν.

Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας λειτουργούμε περιοριστικά καθοδηγούμενες από το μυαλό μας ξεχνώντας ποιες είμαστε, τι θέλουμε και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της ζωής μας.
Εγκλωβισμένες μέσα στα "πρέπει" και τα "δεν πρέπει" αποκοπτόμαστε από το κέντρο της κοιλιάς μας, την πηγή της θηλυκής μας δύναμης και περιορίζουμε τις δυνατότητες μας και την ανοιχτοσύνη μας στην ολότητα, ζώντας "μυαλωμένες" μια φοβική και ελεγκτική ζωή.
Με αυτόν τον τρόπο χάνουμε την σύνδεση με τον εαυτό μας, με την Ιερή Γυναίκα μέσα μας και αναλωνόμαστε σε ρόλους που δεν μας δίνουν στην τελική, καμία χαρά και ευχαρίστηση.

Σε αυτό το σεμινάριο, με έναν υπέροχο θεραπευτικό διαλογισμό, θα ανοίξουμε την καρδιά μας και αφού εξισορροπήσουμε τις ενέργειες (yin & yang) μέσα μας θα θρέψουμε ενεργειακά την κοιλιά μας, την εσώτερη γη μας, 
Μέσα στην αγκαλιά των ήχων (γκογκ και ηχογαβάθες) θα έρθουμε σε επαφή με την Ιερή Γυναίκα μέσα μας (αρχετυπική μορφή) δίνοντάς της χώρο να εκφράσει τις επιθυμίες της και να μας δείξει τον τρόπο που χρειάζεται να ζούμε τη ζωή μας ώστε να έχουμε αγάπη, χαρά και απόλαυση στην καθημερινότητα μας.
Στη συνέχεια ένα θεραπευτικό μασάζ στην κοιλιά μας θα κάνει την εσώτερη γη μας πιο ερωτική, πιο γόνιμη και δημιουργική προσφέροντας χαλάρωση και θεραπεία ταυτόχρονα…

Ένας κύκλος γυναικών είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, πολύ ενεργειακή και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα θεραπευτική, όχι μόνο για τις γυναίκες που λαμβάνουν μέρος αλλά και για όλη την ανθρωπότητα. 
Όσο πιο συχνά μαζευόμαστε γυναίκες για να στείλουμε αγάπη στη μάνα γη και στους ανθρώπους γύρω μας τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η δόνηση της ανθρωπότητας και γλυκαίνει η ενέργεια ολόγυρα μας. Με έναν τέτοιο ενεργειακό κύκλο, κύκλο προσφοράς και θεραπείας θα ολοκληρωθεί η τρίωρη συνάντηση μας 

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας λάδι για μασάζ, μια πετσέτα και μια ελαφριά κουβερτούλα 


Συμμέτοχη 30 ευρώ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: «Αλφάβητο Ζωής»
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) – Σύνταγμα