Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ταντρικά Μυστικά μόνο για γυναίκες

Μαλβίνα Κάραλη: Σημασία δεν έχει με ποιους κοιμάσαι, αλλά ποιος σου χαρίζει έναν ήσυχο ύπνο. Και από τι υλικά φτιάχνει τον ύπνο σου.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου  
18:00 - 21:30

«Αλφάβητο Ζωής»
Απόλλωνος 4 - Σύνταγμα


Στις ερωτικές και τις σεξουαλικές μας σχέσεις είτε το ξέρουμε είτε όχι ενωνόμαστε με την ενέργεια του εκάστοτε συντρόφου μας. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο γίνετε η ερωτική επαφή.

Ανεξάρτητα αν υπάρχει αγάπη ή όχι η ενέργεια μας αναμιγνύετε με τη δική τους σχηματίζοντας αόρατους λώρους ή πέπλα που μας συνδέουν ενεργειακά και δεν μας αφήνουν, μετά το τέλος της σχέσης, να προχωρήσουμε εύκολα σε κάτι καινούργιο.


Και με ένα "περίεργο" τρόπο μπορεί να έχουν περάσει μήνες ή χρόνια και εμείς να εξακολουθούμε να παραμένουμε συνδεδεμένοι μαζί τους με αποτέλεσμα να έχουμε χωρίσει τυπικά από εκείνους αλλά όχι και από τη σχέση μας μαζί τους


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ενεργειακές θεραπευτικές διαλογιστικές ασκήσεις και τελετουργικά ώστε να μπορούμε να κρατάμε την ενέργειά μας καθαρή, απελευθερωμένη από τα αποτυπώματα του παρελθόντος και να είμαστε έτοιμες να προχωρήσουμε με "καθαρότητα" στη ζωή μας απολαμβάνοντας τον εαυτό μας

Επίσης με μια υπεροχή διαλογιστική θεραπευτική διαδικασία θα ενεργοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο τη μήτρα μας ώστε να ξανανιώσουμε την ζωντάνια και τον ερωτισμό της.

Και άλλα πολλά Ταντρικά Μυστικά που θα μας επιτρέψουν να αγγίξουμε την Θεϊκή γυναίκα μέσα μας.


Συμμετοχή 30 ευρώ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: «Αλφάβητο Ζωής»
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) - Σύνταγμα

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 17:45



Γενικές πληροφορίες για τους ενεργειακούς καθαρισμούς στο
http://tantra-yoga-events.blogspot.gr/2016/08/blog-post_11.html