Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι καιρός να ξυπνήσεις από τον λήθαργο της συνήθειας

Ζούσες σε ένα ψέμα. Δεν είχες μια σταθερή βάση. Ήσουν μετέωρος. Όλον αυτόν τον καιρό είχες μια συγκεκριμένη αντίληψη για την πραγματικότητα. Ενέργησες ανάλογα και αυτό ήταν ορθό. Ωστόσο, στο μονοπάτι της γνώσης, ο Πολεμιστής πρέπει να διεισδύει όλο και βαθύτερα στον εαυτό του και στην ζωή του. 
Στο μονοπάτι της γνώσης, ο Πολεμιστής πρέπει να πεθαίνει μόνο για να ξαναγεννηθεί, έχοντας αποκτήσει νέα ενόραση.
Είναι καιρός να ξυπνήσεις. 

Ξαφνικά, συνειδητοποίησες πόσο εύθραυστες ήταν οι πεποιθήσεις σου. Ό,τι σε στήριζε πρωτύτερα, τώρα δεν είναι παρά ξεθωριασμένες σκέψεις. Ο Παντοδύναμος έκανε πάλι το παλιό αστείο του - τράβηξε την καρέκλα στην οποία καθόσουν κάθε μέρα. 

Πληγώθηκες, πόνεσες, και αυτό εμπεριέχει καλό από μια άποψη. Αν είχες πέσει πάνω σε κάτι μαλακό, δεν θα είχες δώσει σημασία. Όμως, η αλήθεια είναι πως προσγειώθηκες σε μια άλλη πραγματικότητα. 
Είσαι, σαστισμένος, η συνειδητότητά σου βρίσκεται σε σύγχυση. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα απ’ ό,τι συμβαίνει. Νιώθεις σα να έχεις σπαταλήσει μάταια τον χρόνο σου μέχρι τώρα και μπορεί να νιώθεις ακόμα και ντροπή για ό,τι έχεις κάνει. Αν ανασκοπήσεις την ζωή σου θα διαπιστώσεις πως ήσουν προσκολλημένος σε μάταια πράγματα.

Ο πόνος τυφλώνει. Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις, να ξέρεις πως αυτό που σου συμβαίνει, είναι κάτι θαυμάσιο. Δεν είσαι το ίδιο άτομο που ήσουν μόλις πριν λίγο και, αν φανείς συνετός, δεν θα ξαναγίνεις ποτέ. 
Από εδώ και στο εξής θα θέσεις άλλες προτεραιότητες, Θα σκαρφαλώσεις άλλα βουνά. Θα αντιμετωπίσεις άλλους δαίμονες, άλλα αδέρφια θα βαδίσουν μαζί σου στον δρόμο. 

Ζήσε την νέα σου ζωή, δες τον κόσμο με νέα μάτια. Εν τούτοις, ετοιμάσου να ξαναγεννηθείς. Ξανά. Μόνο αν ξαναγεννηθείς θα καταφέρεις να φτάσεις στο τέλος του δρόμου.

LUCAS ESTRELLA SCHULTZ