Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: “Ο Θεραπευτής Μέσα Μας”

-Κάθε πλάσμα που ζει και αναπνέει έχει το χάρισμα να θεραπεύει .

Σάββατο 19 Μαρτίου 
18:00-22:00 
στο “ΑΒΓΟ” 
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 4 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.



Tο Σάββατο 19 Μαρτίου στις 18:00-22:00 στον εναλλακτικό χώρο “ΑΒΓΟ” στην Θεσσαλονίκη, θα έχω τη χαρά να σας συναντήσω και να κάνουμε μαζί ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο σώμα μας. 

Αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα, τις ευθύνες και τα “βιογραφικά”, χαλαρώνοντας το μυαλό και ανοίγοντας τη καρδιά μας, με την βοήθεια της ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ηχογαβάθες & Γκονγκ), θα ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν.

Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας & Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαφή θα βοηθήσουν να γνωρίσουμε με άλλο τρόπο τον εαυτό μας και να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό που έχουμε ώστε να μπορούμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της Ζωής με Υγεία, Ελευθερία και Συνειδητότητα.


Osho: Το σώμα είναι σοφό. Κι αν μπεις βαθιά μέσα του, τότε, σε 'κείνα τα βάθη θα βρεις την ψυχή σου. Η ψυχή είναι κρυμμένη μέσα στα βάθη του σώματος. 
Η ψυχή είναι ο βαθύτερος πυρήνας του σώματος και το σώμα η εξωτερική περιφέρεια της ψυχής. 


Σώμα, ο γνωστός άγνωστος…
Η ενέργεια και η συνειδητότητα, είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν. Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, φέρει την συναισθηματική κατάσταση που βρισκόμαστε και τις βαθύτερες πεποιθήσεις μας. Και αυτό διότι όλα είναι καταγεγραμμένα στην κυτταρική του μνήμη.

Ας μάθουμε να προσεγγίζουμε το σώμα μας. Να σταματήσουμε να το εξουσιάζουμε με καταπιεστικό τρόπο. Τότε η «δυστυχία» του θα εξαφανιστεί. 

Στο σεμινάριο αυτό έχουμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε το σώμα μας, να το νιώσουμε σε βάθος και να του μιλήσουμε. Θα μάθουμε μια Διαλογιστική Τεχνική Αυτοθεραπείας. 
Έτσι θα ερχόμαστε σε επαφή με το θεραπευτή μέσα μας και θα φροντίζουμε να κρατάμε σε ισορροπία το σώμα, τον Νου και την Καρδιά μας. 


Σας περιμένουμε με χαρά. 


Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Τηλ. Επικοινωνίας : 6973.216.895

Κόστος Σεμιναρίου 30€/άτομο.

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: “ΑΒΓΟ”, 
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.





H Δέσποινα Παλαμάρη είναι Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου). Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας. Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)
Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτοβελτίωσης και διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφο­ρετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)
Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει “Το Φιλί της Πεταλούδας”, ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.

Επικοινωνία: paldespoina@hot mail.gr

περισσότερα στο
και στο