Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τεστ Προσωπικοτητας: Μπορεις να βρεις τον εαυτο σου στο δεντρο;

Αυτό το τεστ, το δημιούργησε ο Pip Wilson, ένας από τους διασημότερους Βρετανούς ψυχολόγους. 
Φτιάχτηκε για τους μαθητές του δημοτικού για να αξιολογηθεί η πρόοδός τους στα πρώτα χρόνια των σχολικών τους χρόνων!
Αργότερα όμως απέκτησε πρακτική εφαρμογή και στους ενήλικες. 
Είναι ένα τεστ που βοηθάει να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά, ποια είναι τα βαθύτερα αισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις την επαφή σου τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους γύρω σου!

Κάθε φιγούρα, έχει διαφορετική διάθεση και διαφορετική θέση στο δέντρο.
Πρώτα κοίταξέ τα όλα προσεκτικά και μετά διάλεξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει.
Στην συνέχεια, βρες την ερμηνεία της φιγούρας που επέλεξες...


Ερμηνεία : 
· Αν έχεις διαλέξει κάποια από τις φιγούρες 1, 3, 6, ή 7, τότε είσαι ο άνθρωπος των λύσεων. Εκείνος που δεν φοβάται στα δύσκολα και βρίσκει πάντα την άκρη στο πρόβλημα που τον απασχολεί.

· Αν νιώθεις σαν μια από τις φιγούρες 2, 11, 12, 18, ή 19, τότε είσαι ένα αγαπητό πρόσωπο για τους φίλους και τους οικείους σου. Θέλουν να συναναστρέφονται μαζί σου και είσαι ανοιχτόκαρδος.

· Η επιλογή της φιγούρας 4 περιγράφει έναν άνθρωπο σταθερό! Έναν άνθρωπο που θέλει να φτάνει στην επιτυχία χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

· Το νούμερο 5 σημαίνει πως είσαι κουρασμένος και νιώθεις συχνά αδύναμος. Δεν έχεις πολλή ενέργεια, νιώθεις εξαντλημένος και συχνά χάνεις τα κουράγια σου.

· Αν επέλεξες το ανθρωπάκι με το νούμερο 9, είσαι ένα χαρούμενο πλάσμα που του αρέσει να περνάει καλά.

· Επιλέγοντας το 13 ή το 21 σημαίνει πως θες να τα κρατάς όλα μέσα σου. Τα προβλήματά σου είναι δικά σου και όταν έχεις άγχος και πίεση δεν θες ανθρώπους γύρω σου!

· Η φιγούρα με το 8  λέει πως είσαι πραγματικά ένας ονειροπόλος άνθρωπος. Ζεις στον κόσμο σου και μάλιστα.. θέλουν εισιτήριο για να σε επισκεφτούν!!

· Αν διάλεξες το 10 ή το 15 είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος. Απολαμβάνεις την ζωή σου και είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις.

· Επιλέγοντας το 14 σημαίνει πως είσαι ψυχικά εξουθενωμένος. Πιθανότατα περνάς μια κρίση ηλικίας ή είσαι σε μια καμπή της ζωής σου πολύ δύσκολη.

· Η φιγούρα 20 είναι για τους ανθρώπους με ιδιαίτερα έντονη αυτοεκτίμηση! Έχεις γεννηθεί ηγέτης και θέλεις να έχεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου όπως και το να σε ακούνε!

· Αν η επιλογή σου είναι το 16, τότε σημαίνει πως έχεις κουραστεί να στηρίζεις κάποιον ή κάποιους από το περιβάλλον σου!

· Κι αν είσαι εκείνος με το 17, τότε πρόσεχε σε ποιους έχεις γίνει βάρος και φόρτωμα γιατί μπορεί να μην αντέχουν άλλο!!

Εμείς πάντως το κάναμε και βγήκε πέρα για πέρα αληθινό!!!


πηγή