Pulse of love 10/12/2013

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Το 3o τσάκρα: Είσαι η πηγή της δύναμης

Τάντρα και Τσάκρα: Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Βιωματικό σεμινάριο Αυτοβελτίωσης

Τετάρτη 6 Απριλίου 20:00- 22:30 

"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9 Μαρούσι


Αν νιώθεις ότι δεν αξίζεις, πως έχεις ελάχιστες ικανότητες, πως λειτουργείς από θέση αδυναμίας… 
Αν αισθάνεσαι “χαμέ­νος”, αμελής, εξαρτημένος…
Αν λυπάσαι τον εαυτό σου, αν έχεις λόξα με τον έλεγχο ή ζητάς συνέχεια επιβεβαίωση τότε χρειάζεται να ξέρεις ότι αυτά είναι ενδείξεις ότι το τρίτο σου τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου θα έρθουμε σε επαφή με το τσάκρα της προσωπικής μας δύναμης και με έναν υπέροχο δυναμικό διαλογισμό θα επιτρέψουμε στον προσωπικό μας ήλιο να ακτινοβολήσει σεβόμενοι τον Εαυτό μας και την Αξία μας. 
Ακόμη με μια διαλογιστική άσκηση που θα ακολουθήσει θα μάθουμε πώς να μην “αγκιστρωνόμαστε” ενεργειακά σε άλλα άτομα αλλά και το πώς θα κρατάμε “καθαρή” την δική μας ενέργεια χωρίς να επιτρέπουμε στους άλλους να αγκιστρώνονται πάνω μας.


Χρειάζεται να ξέρουμε ότι εδώ στο ηλιακό μας κέντρο ερχόμαστε άμεσα αντιμέτωποι με τη ζωή και συναντάμε τον εαυτό μας. Παλεύουμε με το φόβο της απόρριψης και της αποτυχίας, με αισθήματα αδυναμίας, ανεπάρκειας και απόγνωσης. Κάθε φορά που αποφεύγουμε να είμαστε δημιουργικοί ή σιωπούμε ενώ θα έπρεπε να μιλήσου­με, χάνουμε την εξουσία μας, την ικανότητά μας για δύναμη, ευτυ­χία και απόλαυση 

Αν έχουμε αδύναμη θέληση, δεν θα έχουμε υψηλό αίσθημα προσωπικής αξίας. Ακόμα κι αν οι άλλοι μας επβραβεύουν τα λόγια τους δεν θα μας αγγίζουν γιατί εμείς οι ίδιοι αμφισβητούμε τον εαυτό μας και γι’ αυτό η κοιλιά μας δεν θα συγκρατεί τους επαίνους...

Το αίσθημα της προσωπικής αξίας δεν είναι δώρο που χαρίζεται. Χρειάζεται να το κερδίσουμε για τον εαυτό μας. Όμως για να κάνει κάποιος τον ήλιο να ανατείλει στη δική του κοιλιά, πρέπει να δοκιμαστεί στη ζωή με ουσιαστικό τρόπο, καλ­λιεργώντας τα χαρακτηριστικά του θάρρους, της δύναμης, της ακε­ραιότητας και της θέλησης στο τρίτο τσάκρα.

Ενδυναμώνοντας το τρίτο τσάκρα, εξοικειωνόμαστε με τη ζωή και εκεί που μας φάνταζε σαν “εχθρός” αρχίζουμε να την κατανοούμε και να συνειδητοποιούμε ότι όλα όσα συναντάμε είναι δώρα-προκλήσεις που έχουν σαν σκοπό την δική μας ωρίμανση. 
  
Οι επόμενες συναντήσεις μας
Το τέταρτο τσάκρα:    Τετάρτη 13  Απριλίου
Το πέμπτο τσάκρα:     Τετάρτη 20 Απριλίου 
Το έκτο τσάκρα:         Τετάρτη 27 Απριλίου 
Το έβδομο τσάκρα:     Τετάρτη 4    Μαΐου

Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλα τα τσάκρα



Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  
697 321 6895  &  6932755511    


"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, 
Παράδεισος Αμαρουσίου
Αθήνα