Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

«Συναντώντας τον Εσωτερικό μας Κριτή»

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης 
«το φιλί της πεταλούδας» : "Μεταμόρφωση"
L. A Theater 

Παρασκευή  6 & 13 Νοεμβρίου 
(19:30 - 22:30)


Συνεχίζει το Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης «το φιλί της πεταλούδας» μπαίνοντας στη ¨σφαίρα του πόνου¨ και σε ότι μας εγκλωβίζει και μας κρατά ακίνητους σε επαναλαμβανόμενες ¨αρνητικές¨ συμπεριφορές που δεν πληγώνουν μόνο τους γύρω μας αλλά και εμάς τους ίδιους. 
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη ¨μη¨ Απελευθέρωσή μας παίζουν οι ¨ρόλοι¨ που έχουμε επιλέξει να παίζουμε στο θέατρο της Ζωής μας (απόμακρος, ανακριτής, τρομοκράτης, θύμα) καθώς και η τυφλή υπακοή που δείχνουμε στον ¨εσωτερικό κριτή¨ μας, που δεν ικανοποιείται με τίποτα και που δεν σταματά να μας κριτικάρει σε ό,τι και αν κάνουμε.

Στις δυο επόμενες συναντήσεις μας θα έχουμε:
Παρασκευή  6 Νοεμβρίου: «Ο ρόλος μας στο θέατρο ελέγχου της ζωής»
Παρασκευή 13 Νοεμβρίου: «Συναντώντας τον Εσωτερικό μας Κριτή»


Οι περισσότεροι άνθρωποι κουβαλούμε μια λάθος εικόνα για τον εαυτό μας. Μια εικόνα που κάποιος την τοποθέτησε στην ψυχή μας από όταν ήμασταν παιδιά με αποτέλεσμα να πορευόμαστε στη ζωή μας φορώντας ένα προσωπείο που δεν είναι δικό μας και να υπακούμε σε μια τρομερή φωνή στα αυτιά μας, που κριτικάρει συνέχεια την κάθε μας πράξη και την κάθε μας σκέψη… ανελέητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλα ούτε να εμπιστευτούμε την αληθινή μας ταυτότητα και να πιστέψουμε στην αξία μας. 
Η ζωή μας καλεί να αλλάξουμε ότι δεν μας εκφράζει και μας στερεί από την αλήθεια μας κρατώντας μας στο παρασκήνιο, ώστε να μπούμε δυναμικά ως πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής μας.


Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και η Ηχοθεραπεία (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας, Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις), ο Ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ θα μας οδηγήσουν να νιώσουμε και να "ακούσουμε" το σώμα μας, να δούμε τις πληγές μας και να συνειδητοποιήσουμε με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας στην καθημερινότητά μας. 
Το ηχομασάζ που θα δεχτούμε σε κάθε μας συνάντηση, σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι, θα μας διευκολύνει να αφομοιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις συνειδητοποιήσεις και θα μας οδηγήσει ευκολότερα να βαδίσουμε στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης. 


Οι επόμενες συναντήσεις μας
"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί": 20 & 27 Νοεμβρίου

"Γέλιο Ευεξίας" (προαιρετικό-donation): 4 Δεκεμβρίου

"Γνωρίζοντας το Σώμα, τον Γνωστό Άγνωστο": 11 Δεκεμβρίου 

"Επαφή με τους Προγόνους και Αρχέγονη Εμπιστοσύνη ": 18 Δεκεμβρίου

"Επαφή με τα Αρχέτυπα": 8 Ιανουαρίου 

"Ταντρική Αλχημεία" : 15 Ιανουαρίου

"Αγκαλιάζοντας τον Θεϊκό Εαυτό μας" (ο θρόνος): 22 & 29 Ιανουαρίου 



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Συμμετοχή: 15 ευρώ 

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι 
(Μετρό Κεραμεικός)


Πληροφορίες: 210 5789337 & 6973216895



Δείτε περισσότερα στο: