Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Εσύ και ο πραγματικός σου εαυτός

Ανώτερη επικοινωνία με την Ελένη Πιππή στα πλαίσια του φεστιβάλ Alterscope Απρίλης 2015
Δάσκαλος Κρύων: «Εσύ και ο  πραγματικός σου εαυτός»

“Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ για άλλη μια φορά. Χαιρετώ αγαπημένα πρόσωπα. Χαιρετώ αγαπημένες ψυχές και είναι υπέροχο πραγματικά κάθε φορά που συναντώ την ψυχή σας. Νιώθω μια πραγματική πληρότητα όταν βρίσκομαι απέναντι σας. Δίπλα σας. Γύρω σας. 
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας σας χαιρετά.
Χαιρετώ τον καθένα από εσάς. Γιατί γνωρίζω τον καθένα από εσάς. Βρίσκομαι μέσα στην συνειδητότητά σας. Μέσα στην ανώτερη σκέψη σας. Γιατί είμαι ένα κομμάτι του όλου, όπως και εσείς. Γιατί δεν έχω φύγει ποτέ από δίπλα σας, όπως και εσείς δεν έχετε φύγει από το πνεύμα σας. Και αν κάποιες φορές ο νους σας έχει αφήσει να ξεφύγετε από αυτήν την ένωση με τον θεϊκό σας εαυτό, τότε τώρα είναι η στιγμή. Αυτή εδώ ακριβώς. Να βρεθείτε μέσα  στην εσωτερική σας αφύπνιση.
Κάθε φορά που σας συναντώ είναι μια γιορτή. Κάθε φορά που το πνεύμα έρχεται να παίξει με την οικογένεια, κάθε φορά που το πνεύμα αγγίζει τις ψυχές, είναι γιορτή. Είναι, πραγματικά, σαν να τραβάτε την δική σας κουρτίνα και να βρίσκεστε ξανά μπροστά στο εσωτερικό σας φως. Γιατί τι είναι το πνεύμα; Το πνεύμα είναι φως. Όπως και εσείς. Ακριβώς. Μέσα σας έχετε το φως, το εσωτερικό φως του εαυτού σας.


Οι ψυχές σας λοιπόν, αναζητούν. Οι ψυχές σας αυτή την στιγμή ήρθαν εδώ για να ακούσουν. Διψάει η ψυχή σας. Διψάει να κινηθεί. Διψάει να μάθει. Να νιώσει ξανά. Να βρεθεί μέσα στον πυρήνα της. Να βρεθείτε μέσα στην ουσία σας. Στον εσωτερικό σας εαυτό. Για αυτό ακριβώς επιλέξατε αυτή την εποχή. Ο καθένας άνθρωπος. Η κάθε μια ξεχωριστή ψυχή, αναζητά. Αναζητά να θυμηθεί. Να βρεθεί ξανά στον εσωτερικό της πυρήνα. Αναζητά να βρεθεί μπροστά στον πραγματικό της εαυτό.

Εσύ και ο πραγματικός σου εαυτός  λοιπόν.
Εσύ που κατανοείς, που νιώθεις, που αισθάνεσαι. Άλλα πόσες φορές το επιτρέπεις αυτό; Πόσες φορές επιτρέπεις στον εαυτό σου να είσαι; Να νιώθεις; Να χαίρεσαι; Να απολαμβάνεις; Πόσες φορές επιτρέπεις στον εαυτό σου να είσαι στην ευδαιμονία σου; Οπότε αγαπημένε, μήπως ήρθε η ώρα να τραβήξεις την κουρτίνα σου και να επιτρέψεις να συμβούν όλα αυτά;

Και ναι, η ώρα έχει έρθει. Εδώ και αρκετό καιρό. Απλά τώρα βρίσκεσαι στην σημαντικότερη στιγμή της συγχρονικότητας σου. Αυτή την στιγμή η ανθρωπότητα, στο συνολικό, βιώνει μια από της σπουδαιότερες εποχές. Μια από της σπουδαιότερες στιγμές της. Έχει όλο το δυναμικό. Βρίσκεται μπροστά στο ακριβές δυναμικό που χρειάζεται για να τραβήξει την κουρτίνα της. Για να συναντήσει, ναι, τον πραγματικό του εαυτό ο καθένας άνθρωπος. Για να βρεθεί η ανθρωπότητα έστω για μια φορά μπροστά στην αλήθεια της.

Και μπορεί τώρα να ρωτήσεις μέσα σου  – Κρύων ποιος είναι ο πραγματικός μου εαυτός;
Λοιπόν αγαπημένε, ο πραγματικός σου εαυτός είναι εκείνος που απολαμβάνει.
Είναι εκείνος που δεν σταματά να τολμά και να κάνει τη διαφορά.
Είναι εκείνος που χαίρεται ότι και να συμβεί στην ζωή του, γιατί έχει εσωτερική κατανόηση.
Είναι εκείνος που δεν φοβάται να σταθεί μπροστά στην αλήθεια του με όποιο κόστος.
Είναι εκείνος που καταργεί το ψέμα γιατί γνωρίζει πως η αλήθεια είναι ποιότητα. Η αλήθεια δεν είναι χαρακτήρας άλλα ποιότητα.
Είναι εκείνος που τολμά να αψήφα τον κίνδυνο.
Είναι εκείνος που τολμά  να αφήσει οτιδήποτε  νιώθει και κατανοεί ότι δεν είναι κατάλληλο για αυτόν.
Ο πραγματικός σου εαυτός είναι εκείνος ακριβώς που συντονίζεται στην δόνηση της νέας εποχής, της νέας σου κατάστασης. Και αυτό σου συμβαίνει. Ακούς το εαυτό σου; Συμβαίνει. Έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και συμβαίνει. Η καλύτερα έχει συμβεί. Οπότε τώρα εξαρτάται από εσένα. Πόσο είσαι εδώ, συνειδητός να αγκαλιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να προχωρήσεις;
Που είσαι; Που βρίσκεσαι; Μήπως είσαι ακόμα στις μικρότητες σου; Μήπως είσαι ακόμα  μέσα σε εκείνες τις σκιές του εαυτού σου; Μήπως είσαι ακόμα πίσω στην λήθη σου; Μήπως είσαι ακόμα μέσα στην ψυχή σου που δεν γνωρίζεις;

Χάνεσαι μέσα σε εκείνη την πτυχή που δε γνωρίζεις. Βρες εκείνη την πτυχή που συντονίζεσαι . Όπως αυτή την στιγμή. Ακούς; Νιώθεις τι ακούς; Νιώθεις τι υπάρχει γύρω σου; Έχει λειτουργήσει η ενσυναίσθηση σου; Έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου; Αντιλαμβάνεσαι;
Μπορώ να μιλήσω πίσω από αυτό που πιάνεις και ακούς. Μπορώ να σε αγγίξω πέρα  από το νοητικό σου σύστημα. Αρκεί να το επιτρέψεις. Αρκεί να επιτρέψεις να λειτουργήσει ο πραγματικός σου εαυτός. Γιατί αγαπημένε, ο πραγματικός σου εαυτός είναι εκείνος που αισθάνεται και έχει κατανοήσει, ακόμα πριν μιλήσεις, ακόμα πριν κάποιος σου μιλήσει η ακόμα πριν το πνεύμα σου μιλήσει .

Ερχόμενος εδώ. Μπαίνοντας σε αυτή την αίθουσα  ήδη έχεις νιώσει τι θα ακούσεις. Ήδη έχεις συντονιστεί με τον εσωτερικό σου εαυτό. Απλά χρειάζεται να φύγεις από την σκέψη σου και να έρθεις στην ενσυναίσθηση σου. Ω, ναι! Υπέροχα! Επέτρεψε στον πραγματικό σου εαυτό να είναι. Γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις και να αφομοιώσεις όσα υπέροχα πράγματα συμβαίνουν στον πυρήνα σου αυτή την στιγμή.
Και μπορεί να πεις  – Που είναι; ποια είναι;  Όλα εκείνα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν εγώ δεν μπορώ να τα αντιληφθώ…
Είναι γιατί έχεις περιορισμένο το πεδίο σου. Είναι γιατί συνεχίζεις να περιορίζεις την σκέψη σου, συνεχίζεις να έχεις ένα περιορισμένο δυναμικό. Εδώ χρειάζεται φίλε μου, να ανοίξεις το δυναμικό σου. Να ανοίξεις την ενσυναίσθηση σου που την περιορίζει το κατώτερο νοητικό. Να αναρωτηθείς έστω και για μια φορά «τι διαφορετικό υπάρχει, που εγώ ακόμη δεν το έχω επιτρέψει; Που ακόμη εγώ δεν έχω μπει μέσα σε εμένα;»
Αυτός είναι, λοιπόν, ο πραγματικός σου εαυτός φίλε, συνοδοιπόρε, αγαπημένε. Όλα είναι εκεί. Όλα είναι μέσα σου και εσύ με το χρόνο, γνωρίζεις την αλήθεια σου, κερδίζεις έδαφος.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για την συγχρονικότητα.
Ας μιλήσουμε για εκείνη την ροή, την αυθόρμητη ροή της ενέργειας που σε ωθεί να δημιουργήσεις. Που σε ωθεί στον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή. Όταν όμως έχεις επιτρέψει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός. Όταν έχεις επιτρέψει, λοιπόν, στον εαυτό σου να είναι η αλήθεια σου. Τότε να ξέρεις ότι το σύμπαν συνηγορεί.  Αν  λοιπόν  νιώθεις ότι κάτι σε αποτρέπει από την ροή σου,  αν νιώθεις πως ότι κάνεις σε αποτρέπει από την αλήθεια σου, ε! τότε κοίτα. Κοίτα μπροστά σου. Είσαι εσύ; Είσαι ο αληθινός σου εαυτός; Αν όχι τι σε εμποδίζει από την αυθεντικότητα σου και ποια είναι η σκιά σου;  Έχεις τόσα εργαλεία δίπλα σου. Έχεις τόσα εργαλεία διπλά σου να αξιοποιήσεις για να αναπτύξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να λειτουργήσει η ροή της συγχρονικότητας για εσένα. Ότι είναι το κατάλληλο για εσένα.

Οπότε ποιος δεν είναι ο πραγματικός του εαυτός; Οπότε ποιος δεν είναι αυτός που πραγματικά είναι;
Έχω πει κάτι, κάποτε και αυτό η Ελένη εξακολουθεί και το λέει ακόμα... Η πραγματικότητα σου φίλε μου δεν είναι πραγματική. Όταν βιώνεις μια καθημερινότητα, μια πραγματικότητα ενώ είσαι απομακρυσμένος από την αλήθεια σου και από την πραγματική σου ταυτότητα. Τότε δεν ζεις μέσα στην αληθινή πραγματικότητα σου. Είναι η ώρα λοιπόν της αφύπνισης. Και αυτή η λέξη ακούγεται πολύ τώρα τελευταία στους κύκλους σας. Άλλα έχεις σκεφτεί ποτέ. Έχεις σκεφτεί ποτέ αγαπημένε, τι είναι αφύπνιση; Αν δεν δεις. Αν δεν γνωρίσεις τον πραγματικό σου εαυτό, τότε δεν υπάρχει αφύπνιση. Αν δεν αναγνωρίσεις την αληθινή σου ποιότητα τότε δεν υπάρχει αφύπνιση. Για ποια αφύπνιση μιλάς;

Η ανθρωπότητα, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το άλμα της. Αποφάσισε να μπει μέσα στην αφύπνιση της. Αποφάσισε να αναγνωρίσει επιτέλους, μετά από μια λήθη αιώνων που έχει περάσει, να αναγνωρίσει τον πραγματικό της εαυτό. Αυτή την αλλαγή βιώνεις αυτή την στιγμή αγαπημένε μου. Αυτή την αλλαγή βιώνεις συλλογικά. Δεν είσαι μονός σου. Έξαλλου ποτέ δεν ήσουν. Αλλά έχεις απομακρυνθεί από εσένα και τώρα θυμάσαι σιγά -σιγά. Τώρα ξανακυλούν οι αισθήσεις σου. Τώρα ξαναέρχεσαι μέσα στον πυρήνα σου. Και αυτό είναι πραγματικότητα.
Οτιδήποτε σε απομακρύνει από την χαρά σου και την απόλαυση σου, δεν είναι πραγματικό. Οτιδήποτε σε απομακρύνει από την αφύπνιση σου, δεν είναι πραγματικό.
Οτιδήποτε σε απομακρύνει από την αντίληψη σου, δεν είναι πραγματικό. 
Οτιδήποτε υπάρχει γύρω σου το οποίο ακόμη σου προκαλεί θλίψη και πόνο, δεν είναι πραγματικό. 
Σπάσε την πεποίθηση. 
Σπάσε την πεποίθηση που κουβαλάς αιώνες μέσα σου. Άνθρωπε νιώσε! Δες πως εσύ είσαι ο πραγματικός εαυτός σου και όταν εσύ οδηγήσεις την δόνηση του εαυτού σου, την συχνότητα του εαυτού σου εκεί ακριβώς που σου χρειάζεται, τότε θα κατανοήσεις. Τότε θα μπεις σε μια άλλη πραγματικότητα.
Οπότε μην ψάχνεις την πραγματικότητα έξω από εσένα. Μην ψάχνεις κάποιον θεραπευτή να σου φέρει την πραγματικότητα. Μην ψάχνεις κάποιον να θεραπεύσει το νοητικό σου η την ενέργεια σου, όταν έχεις απομακρυνθεί από την δική σου πραγματικότητα. Όχι. Δεν θα το κάνει αυτό κάνεις για εσένα. 
Εδώ είσαι εσύ τώρα. Έχεις επιλέξει να είσαι εδώ τώρα αγαπημένη ψυχή, για να δείξεις την πραγματικότητα σου. Ναι, μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις. Μην ψάχνεις έξω από εσένα. Γύρω από εσένα. Εσύ είσαι εσύ και εσύ γνωρίζεις. Σπάσε την πεποίθηση. Σπάσε τα δεσμά σου γιατί ζεις σε μια ψευδαίσθηση. Δεν υπάρχουν δεσμά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Αν αναγνωρίσεις τον πραγματικό σου εαυτό τότε θα καταλάβεις ότι εσύ μονό σου βάζεις  τους περιορισμούς. Εσύ μόνoς σου οδηγείς μέσα στις πεποιθήσεις.

Ξέρεις άνθρωπε, αν χρειάζεσαι κάτι αυτή την στιγμή, αν σου λείπει κάτι αυτή την στιγμή, δεν είναι τίποτα άλλο πάρα να πιστέψεις σε εσένα. Αυτός είναι ο πραγματικός σου εαυτός. Αυτός που θα σου σπάσει την πεποίθηση. Θα σου σπάσει ότι ακόμη αλυσίδες έχεις. Κάτω. Γύρω. Πίσω. Μπρος.
Κάθε φορά είναι μια γιορτή για εμάς. Ξέρεις, άνθρωπε, η οικογένεια, γύρω σου, ποτέ δεν σε έχει αφήσει. Μην ρωτάς ποια είναι η οικογένεια. Το ξέρεις ότι είναι εδώ. Όταν κλείνεις τα ματιά σου. Όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου, έστω για μια στιγμή, να είσαι αυθεντικός, τότε είσαι δίπλα στην οικογένεια σου. Και εκεί τότε ξεκλειδώνεται η μαγεία και ο πραγματικός σου εαυτός.

Το μήνυμα λοιπόν της συνάντησης μας; 
Σπάσε την πεποίθηση. Γίνε ο πραγματικός σου εαυτός. Γιατί τόσα χρόνια η καλύτερα, τόσους αιώνες, έχεις δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση. Πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Πως τίποτε δεν μπορεί να είναι όμορφο, δεν μπορεί να είναι υπέροχο. Κι όμως... Βγες από την σκέψη. Άνοιξε την αντίληψη σου και γίνε εσύ ο κυρίαρχος του εαυτού σου .

Καθώς θα κλείσουμε αυτή την επικοινωνία θα επαναλάβω πως ποτέ δεν γίνεται τίποτα χωρίς εσύ να το έχεις επιτρέψει. Ποτέ δεν συμβαίνει κάτι χωρίς να έχεις δώσει εσύ την εντολή. Οπότε πριν μπεις σε αυτήν εδώ την αίθουσα, θυμήσου, έχεις δώσει εντολή και έχεις πάρει το μήνυμα.
Εσύ είσαι εσύ και προχώρα. Κλείνοντας λοιπόν αυτή την συνάντηση θα ήθελα να θυμάσαι τούτο: Καμιά αλλαγή δεν συμβαίνει αν ο άνθρωπος δεν συναινέσει σε αυτό. Αν ψυχή και προσωπικότητα  δεν συναινέσει στην αλλαγή. Φύγε λοιπόν  αγαπημένε από την ανασφάλεια της εποχής.
Φύγε από όλη αυτή την πεποίθηση που έχεις δημιουργήσει αυτή την στιγμή γύρω σου. Βγες από την ψευδή κρίση και μπες μέσα στην αποδοχή. Αν κάτι λοιπόν χρειάζεται να θυμηθείς είναι πως όλα γύρω σου συμβαίνουν γιατί εσύ τα έχεις επιτρέψει. Άρα λοιπόν αν επιτρέψεις δίπλα σου να υπάρχει μόνο χαρά. Αν επιτρέψεις δίπλα σου  να υπάρχει μόνο καθαρότητα. Αν επιτρέψεις  δίπλα σου να υπάρχει μόνον αγνότητα. Τότε ναι! Τότε μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα.

Εστίασε για λίγο στην καρδιά σου και άκου… Άκου τι συμβαίνει μέσα σε εσένα, πέρα από εσένα. Αυτό είναι ενσυναίσθηση αγαπημένε! Κι όταν ακολουθείς την εσωτερική σου αίσθηση. Και όταν μπαίνεις στον εσωτερικό σου εαυτό. Τότε ναι! Όλα γίνονται. Γιατί εσύ είσαι εσύ και αυτό δεν αλλάζει. Κάνεις δεν μπορεί να το αλλάξει.
Σας αγαπούμε, σας σεβόμαστε, σας τιμούμε κάθε φορά. Αναγνωρίστε το και εσείς αυτό. Γιατί εσύ και ο καθένας εσύ είσαι ο κυρίαρχος του εαυτού σου. Σπάσε τα δεσμά σου. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου πει πως δεν είσαι μια αυθεντική ψυχή και μια αυθεντική προσωπικότητα. 

Οπότε ποιος είναι ο πραγματικός σου εαυτός; 
Αυτός που αναγνωρίζει την ελευθερία του και δεν φοβάται να είναι στο εδώ και το τώρα. Δεν φοβάται να είναι μόνος του, ελεύθερος και αληθινός. Εκτιμώ πολύ  έστω και αυτή την ενέργεια που μοιράζεσαι αυτή την στιγμή . Εκτιμώ το ότι βρίσκεσαι εδώ. Όχι γιατί αυτό βοηθάει κάποιον αλλά γιατί αυτό βοηθάει εσάς. Έχεις επιτρέψει έστω και για λίγο , στον εαυτό σου να τραβήξει την κουρτίνα του.
Μάθε να απολαμβάνεις. Μάθε να είσαι αληθινός. Μάθε να αποδέχεσαι και  φύγε από τις πεποιθήσεις σου.  Σπάσε οτιδήποτε έχεις κρυσταλλοποίηση μέσα σου. Δεν είναι κατάλληλο να είναι εκεί. Και τότε θα δεις. Και τότε θα οδηγηθείς στην χαρά.

Με το μυαλό  σου έχεις χωρίσει τους ανθρώπους σε δυο κατηγορίες. Σε αυτούς που έχουν αφθονία και ζουν στην χαρά και αυτούς που ζουν στον πόνο και την ανέχεια. Αλλά αυτό το έχει κάνει το μυαλό σου. Η πραγματικότητα είναι πως ο καθένας άνθρωπος, η κάθε μια ψυχή έχει προγραμματιστεί πια πραγματικότητα θα υπηρετήσει. Οπότε εδώ χρειάζεται να νιώσεις πως η ζωή σου είναι ένα σχολείο. Θα σε οδηγήσει να μάθεις. Να διακρίνεις. Να μάθεις να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. Να μάθεις να δημιουργείς την ζωή που σου αξίζει Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μην έχεις την ζωή σου, κάθε κατάσταση, ως μια δεδομένη κατάσταση! Τίποτα!
Τίποτα δεν είναι δεδομένο γιατί εσύ καλείσαι να δημιουργήσεις την κάθε σου στιγμή. Άρα φύγε από τις κατηγορίες. Φύγε από τις ταμπέλες σου μπες στην αυθεντικότητα σου. Εσύ λοιπόν και ο πραγματικός σου εαυτός  που δεν είναι τίποτα άλλο από την αυθεντικότητα σου. Βρες ποιος είσαι. Νιώσε τι είσαι. Άκου. Μπες στην ενσυναίσθηση σου. Μπες μέσα σου. Κάνε την βουτιά. Μην φοβηθείς, δεν χρειάζεσαι σωσίβιο. Από μόνος σου έχεις αυτό το ένστικτο της επιβίωσης. Εμπιστέψου  και τότε θα ανακαλύψεις.
Θα σας χαιρετίσω μέσα από την ενέργεια της ευγνωμοσύνης. Η Ελένη ήδη έχει αγχωθεί για τον χρόνο που σας μιλώ. Αλλά μπορώ να πω κλείνοντας πως η κάθε μια ψυχή που βρίσκετε εδώ αυτή την στιγμή είναι υπέροχη. Αναγνωρίζω μέσα στον καθένα από εσένα, αυτή την στιγμή, εδώ, μια άλλη ζωή. Αναγνωρίζω μια άλλη ποιότητα. Εσύ είσαι έτοιμος να γνωρίσεις την ποιότητα σου; Το κλειδί που σου δίνω απόψε, αγαπημένε, είναι: 
Έχε εμπιστοσύνη στο πως θα δημιουργήσεις την πραγματικότητα σου. Άλλα για να γίνει αυτό πρώτα αναγνώρισε τον αληθινό,  πραγματικό σου εαυτό. 
Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν αγαπημένε. Και έτσι είναι ...”


πηγή: ουράνια σφαίρα