Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

ΚΡΥΩΝ « ΏΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ»

ΑΝΏΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΈΝΗ ΠΙΠΠΉ
ΚΡΥΩΝ « ΏΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ»

«ΧΑΙΡΕΤΏ ΤΗΝ ΥΠΈΡΟΧΗ ΠΑΡΈΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌΨΕ ΣΥΝΑΝΤΙΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΞΑΝΆ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΕΝΏΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΌΣΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ. ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥ ΡΟΎΧΟΥ ΣΑΣ, ΤΌΣΟ ΚΟΝΤΆ ΕΊΜΑΣΤΕ. ΧΑΙΡΕΤΏ ΚΆΘΕ ΠΑΙΔΙΚΉ ΨΥΧΉ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΝΩ ΓΕΜΆΤΟΣ ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ.
ΠΆΡΕ ΜΙΑ ΕΙΣΠΝΟΉ ΚΑΙ ΈΛΑ ΕΔΏ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΊ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΎΣ ΕΝΏ ΣΟΥ ΦΩΝΆΖΕΙ; ΕΊΜΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΓΙΑΤΊ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΤΑΚΤΆΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΣΟΥ ΕΑΥΤΌ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΠΟΡΕΊΣ ΕΎΚΟΛΑ, ΝΑ ΟΔΗΓΕΊΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΆΣ, ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΊΜΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ, 
ΓΙΑΤΊ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΆΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ’ ΆΛΛΟΥ ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΌ ΤΗ ΜΊΑ ΝΑ ΝΙΏΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ, ΑΠΌ ΤΗ ΜΊΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΊΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΎΕΣΑΙ, ΑΠΌ ΤΗ ΜΊΑ ΝΑ ΘΥΜΆΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΝΑ ΞΕΧΝΆΣ. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΟΥ ΆΝΘΡΩΠΕ, ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΎΜΙ ΤΗΣ ΔΙΤΤΌΤΗΤΆΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΊΝΩ, ΚΆΘΕ ΆΛΛΟ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΕΞΈΛΙΞΗ ΕΔΏ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΊΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΆ ΣΟΥ.

ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΊΕΡΓΕΣ ΛΟΙΠΌΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆΤΕ ΕΔΏ ΣΤΗ ΓΗ. ΠΉΡΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΌΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΡΌΣΦΑΤΑ, ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΚΛΩΤΣΙΆ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΎΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΤΗΣ ΕΞΈΛΙΞΉΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΑΝ ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΧΏΡΕΣ, ΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΌΤΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΉ ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ. ΑΥΤΉ Η ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΑΠΌ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΏΜΟΥΣ ΣΑΣ ΞΑΝΆ.


ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΣΦΑΊΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΗΣ ΕΞΈΛΙΞΗΣ ΣΑΣ ΕΔΏ ΑΛΛΆ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΎΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΟΎΜΕ ΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΟΙ ΣΚΈΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΈΝΣΤΙΚΤΆ ΣΑΣ, ΟΙ ΕΝΈΡΓΕΙΈΣ ΣΑΣ ΣΕ ΌΛΗ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΆΩ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΙΏΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ ΌΠΟΥ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΒΊΩΝΑΝ ΑΡΚΕΤΆ ΜΕΓΆΛΗ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΊΕΣΗ, ΤΌΣΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΉ, ΌΣΟ ΝΟΗΤΙΚΉ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ. Ο ΛΌΓΟΣ ΦΥΣΙΚΆ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΉΣ, ΉΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΣΑΣ ΕΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΆ ΣΑΣ, ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΙΈΣΕΙΣ. 

ΚΆΝΑΤΕ ΠΟΛΛΈΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΠΊΣΩ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΌΠΟΙΟ ΚΌΣΤΟΣ, ΠΕΡΆΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΈΣ ΕΠΟΧΈΣ ΑΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ Η ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ, ΑΥΤΉ Η ΜΕΓΆΛΗ ΠΊΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΊΘΕΣΗ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΣΑΣ ΣΕ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΚΕΡΔΊΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑΣ, ΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΚΌΜΗ Η ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΊΨΑΓΕ ΓΙΑ ΈΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΆΤΕ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΈΣ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΜΆΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΈΝΑ, ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΉ.

Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΌΜΩΣ ΚΑΘΏΣ ΑΛΛΆΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΊ ΕΎΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΧΆΣΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΆ, ΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΊΣΣΕΙ, ΤΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΆ, ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΧΡΕΙΆΖΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΠΊΕΣΗ. ΌΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΙΣ ΒΊΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΤΗΣ ΕΑΥΤΌ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΤΗΣ ΥΠΌΣΤΑΣΗ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΊ ΈΝΑΣ ΚΌΣΜΟΣ ΑΓΆΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑΣ. ΌΧΙ ΕΛΈΓΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΆΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΈΧΕΙΣ ΜΈΣΑ ΣΟΥ, ΑΠΌ ΤΙ ΥΛΙΚΌ ΕΊΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΟΣ, ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΠΙΈΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ.
ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΔΈΧΕΣΑΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ ΠΙΈΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΉΣ ΔΡΆΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΉΣ ΑΓΆΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΆΣ. ΠΟΙΟΊ ΕΊΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ; ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΕΤΕ; ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΣΑΣ; ΠΌΣΕΣ ΦΟΡΈΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΝΟΙ ΔΆΣΚΑΛΟΙ, ΌΠΩΣ Ο ΖΕΡΜΈΝ Ή Ο ΚΟΥΤΧΟΎΜΙ ΈΧΟΥΝ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΌ ΕΑΥΤΌ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΩΡΊΣ ΈΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ. ΚΑΙ ΚΆΤΩ ΤΕΛΙΚΆ ΑΠΌ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΕΠΙΛΈΓΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ;

ΤΏΡΑ ΚΑΛΕΊΣΤΕ ΝΑ ΔΕΊΞΕΤΕ ΠΡΏΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΎΣ ΣΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ ΌΧΛΟΥ, ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΉ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΝΑ ΔΈΧΕΣΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΕΛΈΓΧΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ. ΤΟ MIND CONTROL ΚΑΙ ΤΟ EMOTIONALLY CONTROL ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΛΆ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΑΦΕΘΉΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΆΣΚΕΣ ΣΑΣ. ΚΆΝΑΤΕ ΠΊΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ, ΕΝΔΥΝΑΜΏΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΆΛΜΑ ΤΗΣ, ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΥΛΛΟΓΙΚΆ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΛΈΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΆΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΈΣ ΣΑΣ ΜΆΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΤΕ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΉΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗΣ.

Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΠΡΆΞΗ, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΛΆΒΑΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ ΕΠΟΧΉΣ. ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΣΦΆΙΡΑ ΌΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΜΕΤΑΦΡΆΖΕΤΑΙ ΩΣ ΈΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΠΊΕΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΞΑΝΆ ΆΝΘΡΩΠΕ; ΜΕ ΨΈΜΑΤΑ; ΜΕ ΈΛΕΓΧΟ; ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ; ΜΕ MIND CONTROL; ΜΕ ΒΊΑ; Ή ΜΉΠΩΣ ΕΠΙΛΈΞΕΙΣ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ; ΤΗ ΧΑΡΆ; ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΚΈΨΗΣ ΚΑΙ ΈΚΦΡΑΣΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ;

ΓΝΩΡΊΖΩ ΌΤΙ ΑΡΚΕΤΟΊ ΦΟΒΆΣΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΜΕ ΌΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΎΡΩ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΝΙΏΘΕΤΕ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ. ΕΊΝΑΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ, ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ. ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙΣ ΠΙΑ ΕΣΎ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΌΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ. ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΜΦΥΤΕΎΣΕΙ ΩΣ ΔΙΚΉ ΣΟΥ. ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΝΙΏΘΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ, ΕΝΏ ΕΊΝΙΑ Η ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΚΆΠΟΙΟΥ ΆΛΛΟΥ. ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΚΆΝΕΙΣ ΚΆΤΙ, ΓΙΑΤΊ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΑΠΌΦΑΣΗ ΕΝΏ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ ΣΕ ΈΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΎΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΌ. ΠΌΣΕΣ ΦΟΡΈΣ ΠΉΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΌΜΙΖΕΣ ΌΤΙ ΉΤΑΝ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΝΏ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΉΤΑΝ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΆΠΟΙΟΥ ΆΛΛΟΥ; ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΊΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΉ ΣΟΥ, ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΏΤΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΠΛΕΥΡΈΣ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΆ ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌ.

ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΤΏΡΑ, ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΌΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΣΎΝΤΟΜΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΤΕ ΌΜΩΣ ΠΩΣ ΚΙΝΕΊΤΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΝΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΏΡΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΝΗΦΑΛΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Ο ΚΆΘΕ ΈΝΑΣ; ΜΉΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΈΝΑ ΊΔΙΟ ΜΟΤΊΒΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆΣ Ή ΕΝΔΥΝΑΜΏΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ; ΜΉΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙ ΞΑΝΆ ΕΠΊ ΠΤΩΜΆΤΩΝ Ή ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΆ; ΚΟΙΤΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΦΩΣ Ή ΜΈΝΕΙ ΠΊΣΩ ΣΤΗ ΣΚΙΆ;
ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΔΟΚΙΜΆΖΕΣΑΙ ΆΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΆΣΕΙΣ ΈΝΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΦΌΒΟΥ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΕΔΏ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ ΌΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΑΝΈΦΕΡΑ, Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΧΕ ΧΑΝΤΑΚΩΘΕΊ ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΚΑΤΏΤΕΡΕΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΉΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΉΣ ΠΊΕΣΗΣ.

ΤΏΡΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝΊΣΩ ΞΑΝΆ ΠΩΣ ΌΛΗ Η ΓΑΊΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΝΆΕΙ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΏΡΕΣ ΡΙΖΙΚΏΝ ΑΛΛΑΓΏΝ ΚΑΙ ΦΤΆΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΉΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΊΟΥ. ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΕΊΔΑΜΕ ΝΑ ΧΆΕΝΤΑΙ ΤΕΛΕΊΩΣ Ο ΈΛΕΓΧΟΣ ΕΠΆΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΆ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΊΤΕ ΞΑΝΆ ΣΕ ΤΡΟΧΙΆ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ. ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΘΑ ΑΝΑΔΕΊΞΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΆ ΌΠΩΣ ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΟΙΌΤΗΤΈΣ ΣΑΣ. ΑΠΌ ΆΚΡΗ ΣΕ ΆΚΡΗ ΣΤΗ ΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΖΩΉ, ΔΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΊΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΆΣΚΑΛΟ ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΓΡΑΜΜΈΣ.

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΑΛΕΊΣΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΤΕ ΕΠΆΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΉΡΘΑΤΕ ΩΣ ΨΥΧΈΣ. ΝΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΈΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΊΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΤΑ ΤΑΛΈΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΌΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΝΙΚΆΕΙ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΈΣ ΠΛΕΥΡΈΣ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ. ΧΩΡΊΣ ΨΈΜΑΤΑ, ΈΛΕΓΧΟ, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΈΣ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΉΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΧΩΡΊΣ ΜΆΣΚΕΣ. ΚΆΤΩ ΟΙ ΜΆΣΚΕΣ. ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΆΤΩΝ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ, ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΈΣΕΩΝ. 
ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΤΏΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΈΡΕΟ, ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΊ. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΑΝ ΣΕ ΛΊΓΕΣ ΜΈΡΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΑΣ Ή ΑΝ ΝΙΏΣΕΤΕ ΌΤΙ ΧΆΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ. ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΌΡΘΙΟ ΌΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΊ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΣΑΣ ΝΑ ΖΕΊΤΕ ΜΕ ΑΥΤΉ. ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ, ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΤΟ ΕΊΠΑΜΕ 5 ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΠΩΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ. ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΉ.
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΤΌΣΟ ΕΎΚΟΛΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΑ. ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΊΣ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΤΗΣ ΚΆΘΑΡΣΗΣ. ΑΝ ΓΊΝΕΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΤΕ Ο ΈΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΆΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΎΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΉΣΕΤΕ ΕΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΆΠΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΌΝΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΆΣΕΤΕ ΌΛΑ ΠΟΛΎ ΓΡΉΓΟΡΑ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ΑΚΌΜΗ ΌΤΙ ΤΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΠΟΥ ΒΙΏΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΏΔΥΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΩΣ ΛΑΌΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΟΝΊΖΩ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ. 

ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΎΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΎΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΈΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΉ, ΌΜΟΡΦΗ, ΦΩΤΕΙΝΉ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ ΠΡΏΤΑ ΜΈΣΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΕΔΏ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΊΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΝΈΥΜΑ ΣΑΣ, ΉΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΈΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΊΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌ, ΤΙΣ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΌΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ,
ΓΙ’ΑΥΤΌ ΠΆΨΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΊΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΛΑΟΎΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΉΡΘΑΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΊΔΙΟΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ, ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΏΣΕΙ Η ΚΆΘΕ ΧΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΤΗΣ. Ο ΚΆΘΕ ΠΟΛΊΤΗΣ, Η ΚΆΘΕ ΧΏΡΑ ΈΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΊΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌ. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ, Η ΚΆΘΕ ΧΏΡΑ ΔΈΧΕΤΑΙ ΨΥΧΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΏΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΑΛΛΆ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΈΣ ΠΟΙΌΤΗΤΕΣ. ΜΗ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΏΝΕΤΕ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆΤΕ, ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΟ ΚΆΘΕ ΈΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΆΖΑ.

ΤΏΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΉΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ. ΕΜΕΊΣ ΑΠΌ ΕΔΏ ΔΏΣΑΜΕ ΤΗΝ ΏΘΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΉΣ ΚΑΤ’ΕΠΈΚΤΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΑΝΕΒΉΚΑΤΕ ΒΑΘΜΌ ΔΥΣΚΟΛΊΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΤΕ ΕΔΏ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΛΛΆΞΑΤΕ ΠΊΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΘΜΌΣ ΔΥΣΚΟΛΊΑΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ- ΑΛΗΘΙΝΟΎ, ΕΠΊΠΕΔΟΥ ΣΚΈΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΣΑΣΤΕ.
ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΚΌΠΗΣΉ ΣΑΣ ΤΏΡΑ, ΔΕΊΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΏΣ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΆΤΕ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΓΎΡΩ ΣΑΣ. ΧΩΡΊΣ ΌΜΩΣ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΚΑΙ MIND CONTROL. ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΑΣ ΑΣΚΕΊ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΉ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ, ΌΧΙ ΜΌΝΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΣΑΣ ΠΡΌΣΩΠΑ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΉΣΕΩΝ. ΣΤΑΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΛΊΓΟ ΣΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΌΤΗΤΑ. ΟΠΌΤΕ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΠΌΣΟ ΕΎΚΟΛΑ Ή ΔΎΣΚΟΛΑ, ΑΡΓΆ Ή ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΝ ΠΊΣΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΉΚΑΤΕ.
ΤΟ 3D ΠΕΔΊΟ ΠΟΥ ΕΞΑΛΕΊΦΕΤΑΙ ΜΈΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΈΡΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΛΛΆ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΣΑΣ ΑΝΤΊΛΗΨΗ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΌΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ ΌΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΏΡΑ, ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΌΛΩΝ ΣΑΣ. ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΣΩΠΟ ΕΠΙΦΑΝΈΣ, ΚΆΝΕΝΑ ΧΡΏΜΑ, ΚΑΜΙΆ ΣΗΜΑΊΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΘΟΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΣΕΊΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ ΑΥΤΌ.

ΤΟΛΜΏ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΆΝΘΡΩΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΟ ΓΉΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΏΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ. ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΜΆΣΚΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΜΕ ΌΤΙ ΒΙΏΝΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΔΎΝΑΜΗ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΊΝΕΤΕ ΤΟ ΨΕΎΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ, ΤΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΈΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ.  ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΛΛΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΝΟΜΊΖΑΤΕ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΆ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΨΕΎΤΙΚΑ. ΠΟΛΛΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΉΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΌΤΙ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΉΣΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΤΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΆΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΆ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΑΣ. Η ΕΠΟΧΉ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ! ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ!
Η ΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΜΆΣΚΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΓΑΜΕ ΑΥΤΌ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ, ΤΏΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΠΙΟ ΞΕΚΆΘΑΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΏΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΉΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΏΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ, ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ, ΜΗ ΔΗΛΙΆΣΕΤΕ, ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΤΕ ΑΠΌ ΦΌΒΟ.

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΤΕ ΤΗΝΑΛΉΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΦΟΒΆΣΤΕ ΌΤΑΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ. ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ Ο ΚΆΘΕ ΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ ΠΟΙΌΣ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΟΣΤΟΎΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΒΓΕΊΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΣ, ΛΌΓΩ ΚΆΠΟΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΏΝ ΔΥΣΚΟΛΙΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ, ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΠΩΣ ΤΏΡΑ ΚΑΛΕΊΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΌΣΟ ΠΟΤΈ ΆΛΛΟΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΎΕΤΕ, ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΛΟΙΠΌΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΎΜΕ ΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΕΤΕ ΚΆΘΕ ΣΤΙΓΜΉ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΜΈΡΕΣ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΊΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΝΑ ΆΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΆΖΑ. ΜΗ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΆΝΩ ΣΕ ΘΈΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΣΑΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΆΝΘΡΩΠΕ. ΣΥΜΠΌΡΕΥΣΗ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΘΑ ΤΡΈΞΟΥΝ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΕΣΆΣ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΏ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ, ΠΆΡΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΠΝΟΉ ΚΑΙ ΕΛΆΤΕ ΕΔΏ, ΣΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΑΣ!»


ΠΗΓΗ: ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ
HTTP://OURANIASFERA.GR/2015/%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1-6/