Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ταντρικά Μυστικά

¨Ουράνια Σφαίρα¨ 
Β. Ηπείρου 102 Πετρούπολη

Το μονοπάτι της Τάντρα είναι Πνευματικό και ταυτόχρονα Θεραπευτικό. Όποιος περπατά σε αυτό, αντιλαμβάνεται και εκτιμά τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα ως ένα Συνειδητό Διαλογισμό (Ιερή Σεξουαλικότητα). 


Την Παρασκευή 8 Μαΐου 19:30-22:30 αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος βιωματικών σεμιναρίων όπου, αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας στο Ταντρικό μονοπάτι, θα έχετε την ευκαιρία ανοίγοντας την καρδιά και Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις που θα κρατάνε στο βάθος του χρόνου.

Χορός, Κινητικοί Διαλογισμοί, Διαλογιστικές Αναπνευστικές ασκήσεις, Τεχνικές χαλάρωσης, Ενεργειακά Μασάζ και Ταντρικά Παιχνίδια με τις αισθήσεις θα πλαισιώνουν τα σεμινάρια και θα μας διδάσκουν τον τρόπο όπου οι απλές, συνηθισμένες, ερωτικές στιγμές μπορούν να γίνουν ένα με τις Ιερές Διαστάσεις της Ζωής.



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη




Οι συναντήσεις μας θα γίνουν 
τρεις Παρασκευές του Μαΐου (8, 15 και 22)
και τρεις Παρασκευές του Ιουνίου (5, 12, 19) 


Τόπος συναντήσεων: ¨Ουράνια Σφαίρα¨ 
Β. Ηπείρου 102 στην Πετρούπολη


Επικοινωνία6973216895




Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.