Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Tantra και Ενεργειακά μασάζ

Οι 5 ρυθμοί 
και το Ενεργειακό μασάζ 
των 5 στοιχείων

Σάββατο 21 Μαρτίου 19:00-22:00 

L.A. Theater  Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι    
Μετρό Κεραμεικός

Σε αυτό το σεμινάριο: 
· Με το διαλογιστικό χορό των 5 ρυθμών θα βιώσουμε τις διαφορετικές ενέργειες που υπάρχουν μέσα μας (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας) 
· Και με τo ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων μέσα από μια απολαυστική και βαθιά χαλαρωτική, θεραπευτική διαδικασία θα τις φέρουμε σε αρμονία, θα εξισορροπήσουμε τη ζωτική μας ενέργεια και θα νιώσουμε ευεξία, γαλήνη και πληρότητα.

Γενικές πληροφορίες για τα ενεργειακά μασάζ
Σύμφωνα με όλα τα συστήματα αλλά και με τις Αρχαίες φιλοσοφίες ο άνθρωπος έχει 5 σώματα:
· το Φυσικό (στοιχεία νερό, φωτιά, γη, αέρας),
· το Αιθερικό (αιθέρας)
· το Αστρικό η Συναισθηματικό 
· το Νοητικό 
· το Πνευματικό ή Αιτιατό 

Το καθένα από αυτά τα σώματα διαθέτει τη δική του θεμελιώδη δονητική συχνότητα. Το αιθερικό σώμα, που είναι το πιο κοντινό προς το φυσικό σώμα, δονείται στη χαμηλότερη συ­χνότητα. Ενώ το αστρικό και το νοητικό σώμα έχουν υψηλότερες συχνότητες, και το πνευματικό σώμα έχει την υψηλότερη συχνό­τητα από όλα.
Τα ενεργειακά σώματα που είναι και οι φορείς της συνειδητότητας, δεν είναι ξεχωριστά μεταξύ τους. Εμπεριέχουν το ένα το άλλο, συνεχίζοντας ωστόσο να δονούνται μέσα στο δικό τους φάσμα συχνοτήτων. Το καθένα από αυτά τα σώματα μοιάζει με ένα χορό από ενέργειες και καθώς ο άνθρωπος προχωρεί στην εξέλιξή του αυξάνοντας τον βαθμό συνειδητότητάς του αυξάνονται ταυτόχρονα και οι δονήσεις όλων των σωμάτων του και του παρέχουν υψηλότερες μορφές ζωτικής ενέργειας, αισθητήριων εντυπώσεων και επίγνωσης.

Το αιθερικό σώμα μοιάζει με το φυσικό σώμα στο σχήμα και το μέγεθος, και γι’ αυτό μερικές φορές ονομάζεται "εσωτερικό φυσικό σώμα". Είναι ο φορέας των δυνάμεων που διαμορφώνουν τις δυνάμεις του φυσικού σώματος, τη ζωτική δημιουργική ενέργεια της ζωής, και όλες τις φυσικές αισθήσεις. Αντλεί ζωτικές ενέργειες από τον ήλιο μέσα από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, και από τη γη μέσα από το ριζικό τσάκρα. Αποθηκεύει αυτές τις ενέργειες και τις διοχετεύει στο φυσικό σώμα σε συνεχή ροή, μέσα από τα τσάκρα και τα νάντι. Αυτές οι δύο μορφές ενέργειας εξασφαλί­ζουν την ισορροπία στο σώμα. 

Οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα καθώς και ένας τρόπος ζωής που δεν βρίσκεται  σε αρμονία με τις φυσικές ανάγκες του σώματος μπορεί να εξαντλήσουν την ζωτική μας ενέργεια και να δημιουργήσουν ανισορροπία.
Αν το αιθερικό σώμα είναι εξασθενημένο καθώς είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στο φυσικό σώμα και τα ανώτερα ενεργειακά σώματα (μεταφέρει τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε με τις φυσικές αισθήσεις προς τα ανώτερα σώματα, και  ταυτόχρονα ενέργεια και πληροφορίες από το αστρικό και το νοητικό μας σώμα προς  το φυσικό σώμα) τότε η μεταφορά ενέργειας και πληροφοριών παρεμποδίζεται με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι είμαστε σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρισμένοι. 

Με τα ενεργειακά μασάζ: 
· Εναρμονίζονται τα 5 στοιχεία στο φυσικό μας σώμα (ειδικά με το ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων: γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας) 
· Απομακρύνονται από αυτό τα καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου (το μασάζ των Τσάκρα). 
· Έρχονται σε ισορροπία οι ενέργειες της Γης και του Ουρανού μέσα μας (εξισορρόπηση yin-yiang)
· Μετριάζονται σημαντικά ή ακόμα και εξαφανίζονται με αυτά αναπνευστικά, στομαχικά και  εντερικά προβλήματα, το  άγχος, η αϋπνία, το στρες και οι κρίσεις πανικού που είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής μας ανισορροπίας. 

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι τα ενεργειακά μασάζ αποκαθιστούν τη σχέση ανάμεσα στα 5 σώματα μας και εξισορροπούν τη ζωτική μας ενέργεια χαρίζοντας μας ευεξία γαλήνη και πληρότητα. 



Συντονίστρια 
Δέσποινα Παλαμάρη


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου
L.A. Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι (Μετρό Κεραμεικός)


Συμμετοχή: 15 ευρώ

Πληροφορίες -Κρατήσεις θέσεων   
210 5789337  -   6973216895


Οι  επόμενες συναντήσεις μας είναι:
Σάββατο 4 Απριλίου                  18:00-22:00
«Μυστικά για επιτυχημένες σχέσεις»

Σάββατο 16 Μαΐου                     19:00-22:00   
Τάντρα και Ήχος: «Παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις»