Pulse of love 10/12/2013

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΟ-ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εισαγωγικό Σεμινάριο για Αρχάριους στην Αθήνα

Σάββατο            28  Φεβρουαρίου   10:30 - 21:30
Κυριακή             01  Μαρτίου           10:30 - 21:30

Θεσσαλονίκη      03.2.2015

Αγαπητοί μας

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους εσάς, που ενδιαφέρεστε για την εκπαίδευση της Νέο-Κρανιοϊερής Θεραπείας, ότι το επόμενο Εισαγωγικό σεμινάριο για Αρχάριους του πρώτου Level της Νέο-Κρανιοϊερής Θεραπείας, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3 2015 στην Αθήνα. Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους αφού γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων και θα είναι σίγουρα σε κεντρικό και εύκολα πρόσβαση μέρος στην Αθήνα. 


Επειδή στα σεμινάριά μας θεωρούμε ότι έχουμε χρέος να δώσουμε στον καθένα εκπαιδευόμενο την προσοχή, την υπομονή και την αγάπη μας που χρειάζεται ώστε να βιώσει και να πάρει μαζί του όλους τους θησαυρούς της Νέο-Κρανιοϊερής Θεραπείας, επιμένουμε σε έναν περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. 

Αν η ημερομηνία που σας προτείνουμε αυτή τη φορά, σας βολεύει και μπορείτε και θέλετε να πάρετε μέρος στο σεμινάριο, σας παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας άμεσα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος αυτού του τριήμερου σεμιναρίου είναι 200 Ευρώ.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6945703890 το συντομότερο δυνατόν!!!


Τι θα διδαχθείτε σε αυτό το Εισαγωγικό Σεμινάριο
-Μαθαίνουμε να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στα χέρια και την αφή μας 
-Μαθαίνουμε να αγγίζουμε με 2 έως 5 γραμμάρια ένα σώμα, που είναι το  απόλυτο άγγιγμα Σεβασμού στην Αλήθεια του.
-Μαθαίνουμε ότι το κάθε σώμα είναι μια μοναδική οντότητα με την δική της μοναδική αλήθεια 
-Μαθαίνουμε τι σημαίνει το να είμαι σε Διαλογισμό, όταν αγγίζω ένα σώμα 
-Μαθαίνουμε ότι η Νέο-κρανιοϊερή Θεραπεία είναι Διαλογισμός, που σημαίνει είμαι εκεί «παρών», μάρτυρας του γίγνεσθαι και δεν πράττω τίποτα ούτε παρεμβαίνω. 
-Μαθαίνουμε τεχνικές χαλάρωσης των τριών Διαφραγμάτων του σώματος (Πυελικό, Αναπνευστικό και Θωρακικό).
-Τι είναι η Σωματοσυνασθηματική Απελευθέρωση. 
-Αρχές της φιλοσοφίας της Νέο-Κρανιοϊερής Θεραπείας
-Αποδοχή στην Αλήθεια και την μοναδικότητα του Άλλου 
-Ψηλαφίζω τον Κρανιοϊερό Ρυθμό, ο οποίος είναι αυτός στον οποίο βασίζεται όλη η Κρανιοϊερή θεραπεία. 
-Μαθαίνουμε - τις ίδιες τεχνικές που εφαρμόζουμε στους άλλους - πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και για τον εαυτό μας 
-Τεχνικές παύσης του Κρανιοϊερού Ρυθμού, που με την παύση του αφυπνίζεται όλο το Αυτοθεραπευτικό Δυναμικό στο σώμα. 
-Δεν μαθαίνουμε να κάνουμε ΔΙΑΓΝΩΣΗ ποτέ!!!!!!!!!


Μετά από το σεμινάριο αυτό θα μπορείτε να κάνετε συνεδρίες μέχρι 60 λεπτών σε φίλους συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώθετε και εσείς και αυτοί εντελώς αναζωογονημένοι.

Για εκείνους από εσάς που θέλετε να συνεχίσετε την εκπαίδευση για να ολοκληρώσετε το Level 1, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Level 1 ολοκληρώνεται ή σε δύο ακόμη πρόσθετα Σαββατοκύριακα ή σε ένα συνεχές Τετραήμερο με πρόσθετο κόστος 400 Ευρώ. 
Για οποιαδήποτε απορία έχετε μετά από αυτό το email μας, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να μην διστάσετε να επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας στο 6945-703890. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε στο σεμινάριο μας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Natasha Green και Άρης Χαντζηνάσιος


Σημείωση:

Η Nεο Κρανιοϊερή Θεραπεία, διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση και από την κλασική Κρανιοϊερή Θεραπεία, διότι εμάς μας ενδιαφέρει οι απόφοιτοί μας να έχουν όλα τα εφόδια ώστε να μπορούν να συνοδέψουν τον θεραπευόμενο στο ταξίδι της ίασής του, όπου και αν αυτό πάει. Γι' αυτό η εκπαίδευση μας ολοκληρώνεται σε 850 διδακτικές ώρες και όχι σε μερικά Σαββατοκύριακα. Η Νέο-Κρανιοίερή Θεραπεία δεν είναι συμπληρωματική και επικουρική Θεραπεία κάποιας άλλης εναλλακτικής θεραπείας ή ενός κοκτέιλ θεραπειών. Τουναντίον στέκεται αυτόνομη και δεν χρειάζεται άλλου είδους υποστήριξη και προσμίξεις για να έχει "αποτελέσματα".


http://www.neocranio.com/content/HOL_LIFE_JUL13.pdf