Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

“Άντρας- Γυναίκα ο χορός των ενεργειών”

“Ταξίδι προς τα μέσα” 

“Άντρας- Γυναίκα ο χορός των ενεργειών”

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης 

Σάββατο 7 Μαρτίου 18:00-22:00 

L.A. (Life n' Art) Theater  
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι 
  

Άντρας- Γυναίκα, ο κόσμος των Αντιθέσεων
Οι άντρες από τη φύση τους είναι καλύτεροι στο να σκέφτονται και να αναλύουν ενώ οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται καλύτε­ρα. Για να γίνει όμως η ζωή ολοκληρωμένη, χρειά­ζονται και τα δυο. Η σκέψη και η αίσθηση. Κι αν θέλουμε να είμαστε ολοκληρωμένοι χρειάζεται να έχουμε σε ισορροπία το Γιv-Γιανγκ μέσα μας. Κι αν θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη ερωτική σχέση τότε χρειάζεται ο άντρας και η γυναίκα να συνδεθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν το σύμβολο Γιv-Γιανγκ μέσα στη σχέση. 
Ο άντρας και η γυναίκα, για να ολοκληρωθούν, πρέπει να έχουν όλες τις ποιότητες. Μπορεί να μεγαλώσαμε ακούγοντας ότι ¨οι άντρες δεν κλαίνε¨ και ότι ¨οι γυναίκες πρέπει να είναι οι αφανής ήρωες περιμένοντας, υπομένοντας σιωπηλά, δίνοντας χώρο στην οικογένεια¨ όμως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να είναι τόσο απαλοί όσο ένα ροδοπέταλο και τόσο σκληροί, όσο ένα σπαθί. Να ζούνε όλες τις ποιότητες που υπάρχουν μέσα τους. Ανάλογα την περίπτωση να είναι σπαθί ή τριαντάφυλλο. Αυτή η ευελιξία, ανάμεσα στο τριαντάφυλλο και το σπαθί, θα κάνει τη ζωή του καθενός μας πλουσιότερη.


Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να ¨χτίσουμε¨ αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
Να γνωρίσουμε εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους. 
Διαλογιστικές τεχνικές και ενεργειακά μασάζ με την βοήθεια ήχων από ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε άλλα και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...

«Καμία ποιότητα δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ως θηλυκή ή αρσενική. Ο  άντρας που είναι μόνο αρσενικός χάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή του γίνεται χωρίς χυμούς, γίνεται σκληρός, σχεδόν νεκρός. Και η γυναίκα που ξεχνάει εντελώς πως να είναι σκληρή, πώς να επαναστατεί, αναπόφευκτα γίνεται σκλάβος, επειδή έχει μόνο απαλές ποιότητες.» 
Osho


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι ,  
Μετρό Κεραμεικός

Πληροφορίες:   210 5789337    -   6973216895


Ειδικές τιμές για ζευγάρια  και ανέργους






Οι επόμενες συναντήσεις στο 
¨Ταξίδι προς τα Μέσα¨  είναι:


Σάββατο 4 Απριλίου                  18:00-22:00
«Μυστικά για επιτυχημένες σχέσεις»


Σάββατο 16 Μαΐου                     19:00-22:00    
Τάντρα: «Παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις»




namaste
despoina palamari