Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ασκηθείτε στην εσωτερική γνώση

Κάθε στιγμή εγκυμονεί την έκσταση. Κάθε στιγμή εγκυμονεί απεριόριστα ενδεχόμενα. Η σωστή επιλογή σου αποκαλύπτεται με εντελώς φυσικό τρόπο, όταν σχετίζεσαι με τη ζωή μέσω της επίγνωσης και των τεσσάρων κέντρων. Ο τρόπος για να καθοδηγηθείς από το εσωτερικό είναι απλός. 
Ξεκίνα με την παραδοχή ότι ήδη γνωρίζουμε σχεδόν όλα όσα χρειαζόμαστε να ξέρουμε, ιδιαίτερα μάλιστα για το ταξίδι μας και την προσωπική μας ανάπτυξη. Η πληροφορία αυτή υπάρχει και είναι διαθέσιμη αρκεί η προσοχή μιας στιγμής. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, χρειάζεται να μάθετε να συντονίζεστε με τη σωστή συχνότητα, όπως ακριβώς βρίσκετε το σταθμό που θέλετε στο ραδιόφωνο.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εσωτερική Γνώση οποιαδήποτε στιγμή και ημέρα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αισθάνεστε πως μια κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη. 
ΣΚΟΠΟΣ: Να αποκτήσετε πρόσβαση, για οποιοδήποτε ζήτημα, στη σοφία που κρύβετε μίσα σας.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Απομονωθείτε για δεκαπέντε λεπτά. Μην επιτρέψετε να σας ενοχλήσουν. Με λίγη εξάσκηση θα μπορείτε, σε λίγα λεπτά, να αποκτήσετε πρόσβαση στην Εσωτερική Γνώση.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σχηματίστε το ερώτημα. Διατυπώστε το στο νου σας με σαφήνεια. Τώρα, αφήστε το για λίγο στην άκρη.

Για να θέσετε το ερώτημα, συγκεντρωθείτε σε μία θέση που βρίσκεται χαμηλότερα από το επίπεδο της καθημερινής σκέψης. Για να συγκεντρωθείτε, εισπνεύστε, εκπνεύστε και αναπνεύστε βαθιά, έως ότου νιώσετε ότι είστε σε επαφή με το σώμα και την καρδιά σας.
Απευθύνετε το ερώτημά σας κατευθείαν στη θέση στην οποία έχετε συγκεντρωθεί, στην καρδιά σας. Στο τέλος της εκπνοής διατυπώστε το ερώτημα.
Ακούστε την απάντηση. Δεχτείτε αυτό που έρχεται. Η πρώτη πληροφορία είναι, συνήθως, η πιο ξεκάθαρη. Μπορεί να πάρετε μια λέξη (ένα ναι ή ένα όχι), ένα κύμα ή μια έκρηξη διάρκειας δεκαπέντε ή τριάντα δευτερόλεπτων με πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να σας δοθούν με τη μορφή λέξεων, εικόνων ή αισθημάτων. 
Όσο περισσότερο εξοικειωμένοι είστε με αυτή τη διαδικασία τόσο περισσότερο θα μείνετε σ’ αυτή προτού το μυαλό σας αρχίζει να συμμετέχει και να σας επηρεάζει...

Margot anand