Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ηχομασάζ για ζευγάρια

Ο καθένας από εμάς είναι μέρος της ευρύτερης δημιουργίας.
«Συνδεόμαστε όλοι με όλους. Η αγάπη είναι για όλους μας ατελείωτη και απεριόριστα διαθέσιμη». 
Αν νιώθετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον/την σύντροφο σας, αν θέλετε να δώσετε στη σχέση σας άλλη μορφή φεύγοντας από τη συνήθεια και τη ρουτίνα, αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τη σχέση σας περνώντας σε άλλες διαστάσεις ένωσης ή αν απλά θέλετε να χαλαρώσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας μπαίνοντας σε βαθύ διαλογισμό, δημιουργώντας το τραγούδι της καρδιάς σας, τότε το ηχομασάζ για ζευγάρια είναι η μέθοδος που αξίζει να δοκιμάσετε... 

Ο ήχος από τις ηχογαβάθες που αγκαλιάζει τους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, φέρνει μια αίσθηση σεβασμού ανάμεσα  τους και τους επιτρέπει να ανοιχτούν μέσα από την ποιότητα της καρδιάς στη διάσταση του ιερού. Ενωμένοι μέσω του ήχου, σταδιακά, καθώς χαλαρώνουν, αρχίζουν να νιώθουν γαλήνη και πληρότητα. Αφυπνίζεται μέσα τους η ζωτική, δημιουργική και συναισθηματική ενέργεια που κυλάει αβίαστα από τον έναν στον άλλον. Από τον άντρα στη γυναίκα και από την γυναίκα στον άντρα δημιουργώντας ανάμεσα τους έναν ενεργειακό κύκλο ολοκλήρωσης και αγάπης.

Οι ήχοι γαληνεύουν το μυαλό και μέσα από την ποιότητα του τσάκρα της καρδιάς οδηγούν τους δυο συντρόφους σε βαθύ διαλογισμό, με δεκτικότητα και πλήρη ¨παρουσία¨ σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.  Η ενέργεια που ρέει ανάμεσα τους μετατρέπεται σε ενέργεια ζωής, δύναμης, συνείδησης και έκστασης.
Καθώς δονούνται οι ηχογαβάθες, το σώμα πάλλετε, ανοίγει η καρδιά και η δύναμη της ζωής κυλά ανεμπόδιστα μέσα από τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς ενέργειας στο σώμα. Ο νους καθαρίζει και ελευθερώνεται από τις αρνητικές σκέψεις. Το Πνεύμα τότε  ενσωματώνεται με τη ζωή. Οι δυο σύντροφοι νιώθουν ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τους, ότι συγκροτούν ένα δυναμικό όλον καθώς η διαδικασία αλληλεπίδρασης ανάμεσα τους, ανάμεσα στο γιν και στο γιανγκ, δημιουργεί αρμονία και ενισχύει την συμπληρωματικότητά τους.


Οι αρσενικές και οι θηλυκές ποιότητες εναρμονίζονται μέσα στον καθένα τους δημιουργώντας τις συνθήκες ένωσης του εσωτερικού άντρα και της εσωτερικής γυναίκας. Το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης είναι  ο  εσωτερικός γάμος του αρσενικού και του θηλυκού στοιχείου που φέρνει ολότητα, εσωτερική ειρήνη και δύναμη.
Ο γάμος του εσωτερικού άνδρα και της εσωτερικής γυναίκας μέσα στο τσάκρα της καρδιάς αποτελεί μια ουσιαστική ενοποίηση που μεταφέρεται σε πρακτικό επίπεδο και στην καθημερινότητα καθώς ισχυροποιείται η ένωση τους και διαμορφώνεται με τελείως διαφορετικό τρόπο η καθημερινή τους ζωή. 
.
Όταν η καρδιά είναι ανοικτή, όταν το yin και το yang μέσα μας βρίσκονται σε ισορροπία, τότε ο έλεγχος και ο εγωισμός παραμένουν έξω από τη σχέση. Οι δυο σύντροφοι συναισθάνονται ο ένας τον άλλον, κατανοούν ο ένας τον άλλον, αποδέχεται ο ένας τον άλλον  και ικανοποιεί ο ένας τις επιθυμίες του άλλου χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Φροντίζουν και οι δυο το λουλούδι της σχέσης να είναι ανθισμένο και να σκορπά το άρωμά του ολόγυρα.





namaste

despoina palamari