Pulse of love 10/12/2013

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΙΗΜΕΡΟ ΧΑΡΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΜΥΜΩΝΗ"

ΓΙΑΤΙ... «ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»!

Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 η "Αμυμώνη" – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (www.amimoni.gr/cms/index.php/2012-04-12-07-59-58) διοργανώνει στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, μία διήμερη εκδήλωση αλληλεγγύης, χαράς και δημιουργίας, που είναι αφιερωμένη στα ξεχωριστά παιδιά. Σε εκείνα που αν ευαισθητοποιηθούμε και σταθούμε πλάι τους μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, να έχουν ίσες ευκαιρίες με όλους εμάς!

Με κεντρικό μήνυμα “Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και όλα τα έσοδα της θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των προγραμμάτων της “Αμυμώνης”, που αφορούν στην πρώιμη παρέμβαση, στην εκπαίδευση, στην απασχόληση και στην αποκατάστασης των παιδιών της, παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. 
Όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.


ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- ΗΧΟΜΑΣΑΖ

Οι ήχοι από τις ηχογαβάθες και γκογκ θα γεμισουν το πρωινό της Κυριακής μας. Στις 12:00 -15:00 μέλη από την ομάδα της ηχοθεραπείας του Peter Hess θα προσφέρουν δωρεάν μίνι συνεδρίες χαλάρωσης και ευεξίας (ηχομασάζ, ηχητικές πυραμίδες και ενεργοποιήσεις) σε όποιον θέλει (παιδί ή ενήλικα) να έρθει σε επαφή με τον ήχο και την ενέργεια.
Το Ηχομασάζ οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση μέσω του ήχου και της δόνησης (ηχογαβάθες και γκογκ) ενεργοποιώντας τις θεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού. Αποβάλλει το άγχος και απελευθερώνει μυϊκές και νοητικές εντάσεις φέρνοντας σώμα και μυαλό σε ισορροπία. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση τη δημιουργικότητα και την αποδοτικότητα. Οδηγεί σε εναρμόνιση ψυχής, σώματος και πνεύματος
Ανάμεσα στις συνεδρίες στις 13:00-13:30 θα γίνει το κοσμικό λουτρό. Ένα ομαδικό διαλογιστικό ταξίδι όπου με όχημα τους ήχους θα βρεθούμε στην αγκαλιά του σύμπαντος επιτρέποντας στο σώμα μας να γεμίσει γαλήνη και ησυχία...

ΡΕΙΚΙ
Στη συνέχεια 15:30-18:00 η ομάδα ρέικι του ΙΑΘΕΙΗΝ θα προσφέρει δωρεάν μίνι συνεδρίες Ρέικι 
Το Ρέικι είναι μια μέθοδος μέθοδος που απελευθερώνει το σώμα και τον νου. Μεταφέρεται συμπαντική ενέργεια στο σώμα μέσα από το απαλό ¨μη άγγιγμα¨ του θεραπευτή και επιτυγχάνεται ισορροπία, αρμονία και ειρήνη σε όλα τα επίπεδα: Το σωματικό, το συναισθηματικό, το νοητικό και το πνευματικό. Τα αποτελέσματα αυτής της αρμονίας τα αισθανόμαστε στο σώμα σαν θεραπεία και τα νιώθουμε στην ψυχή μας σαν γαλήνη, αγάπη και απέραντη χαρά. 


Η υποστήριξή μας είναι πραγματικά ζωτική για την “Αμυμώνη” και τη συνέχιση του έργου της.

- Το διήμερο Αλληλεγγύης και Χαράς της "Αμυμώνης" έχει ελεύθερη είσοδο για όλους, ενώ η συμμετοχή σε όλες τις ψυχαγωγικές δράσεις είναι δωρεάν. Ωστόσο, θα μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά το έργο της, ψωνίζοντας σε πολύ χαμηλές τιμές ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά, καθώς και βιβλία από μεγάλους εκδοτικούς οίκους για όλες τις ηλικίες. Επίσης, στο περίπτερο της “Αμυμώνης” θα διατίθενται προς πώληση όλες οι χειροποίητες δημιουργίες της σε κοσμήματα, διακοσμητικά και είδη δώρων.

- Παράλληλα, η "Αμυμώνη", απευθύνει έκκληση σε όλους τους φίλους της να διαθέσουν χρόνο για εθελοντική δράση, καλύπτοντας βάρδιες για την εύρυθμη λειτουργία των bazaar και των εκδηλώσεων του διημέρου, έτσι ώστε να στεφτεί με επιτυχία και η φετινή εκδήλωση που διοργανώνει για τα ξεχωριστά παιδιά της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.: 210 9631441.

- Σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί ένα διήμερο γεμάτο χαρά, παιχνίδι, αλληλεγγύη, μουσική, καλοκαιρινό shopping, δημιουργική απασχόληση και ειδικά αφιερωμένο σε κάθε ξεχωριστό παιδί της “Αμυμώνης”.

Αυτό το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στις 11.30 π.μ. σας περιμένουμε με πολλή χαρά στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου. 
Τα κορίτσια της "Αμυμώνης": Μαριαλένα Θεοφανίδη, Καλλιώ Μαρτυρίδου και Μαρία Πόθου ανοίγοντας την εκδηλωση, θα τραγουδήσουν για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του διημέρου αλληλεγγύης, χαράς και δημιουργίας που διοργανώνει -για 2η συνεχή χρονιά- ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη". 
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Φέτος θα είναι μαζί μας και η ταλαντούχα φλαουτίστα Κωσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου

Μπορείτε να δείτε  κορίτσια της "Αμυμώνης" να τραγουδούν στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=6B9RI2yJD2I&feature=youtu.be



Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του διημέρου στο παρακάτω δελτίο τύπου

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  https://www.facebook.com/notes/%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%BC%CF%89%CE%BD%CE%B7/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-2014-mazi-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/10152133934662945