Pulse of love 10/12/2013

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Θεραπεία και άνοιγμα καρδιάς

Θεραπεύοντας τις συντροφικές μας σχέσεις

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 18:00-22:00
L.A. (Life n' Art) Theater,

Κάθε σχέση φέρνει στην επιφάνεια κάτι από τον κρυμμένο μας εαυτό που μέχρι τώρα μας ήταν άγνωστο. Η αρσενική ενέργεια ενός άντρα και η θηλυκή ενέργεια μιας γυναίκας είναι αρχετυπικές. Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι τα πιο γνωστά αρχέτυπα που εκφράζουν την αρσενική και την θηλυκή ενέργεια αντίστοιχα.

Σε αυτό το σεμινάριο με την βοήθεια της  Ηχοθεραπείας (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά, Διαλογιστικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ασκήσεις Συνειδητότητας, Διαλογιστικές Αναπνοές και Ταξίδια Φαντασίας,) και των ήχων (ηχογαβάθες, ταμ-ταμ γκογκ και φεγκ γκογκ):
Θα πάρουμε απαντήσεις από τα Αρχέτυπα στα ερωτήματά μας και θα μας αποκαλυφτούν μέσα από αυτά οι βαθύτερες μας αλήθειες.
v   Θα συνειδητοποιήσουμε με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε τις ερωτικές– συντροφικές μας σχέσεις
v   Θα κλείσουμε εκκρεμότητες με προηγούμενες σχέσεις που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε
v  Θα έρθουμε σε επαφή και θα συμφιλιώσουμε τις αρχετυπικές μορφές του Άντρα και της Γυναίκας μέσα μας
Ώστε να πετύχουμε τελικά αρμονικές, συντροφικές σχέσεις πληρότητας όπου ο στόχος του καθενός θα είναι να υπηρετήσει και να προσφέρει


Τα αρχέτυπα είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και αποκαλύπτουν την ενέργεια όλων αυτών που μας περιβάλλουν, δίνοντας μας μια βαθιά αντίληψη για τον εαυτού μας κάθε στιγμή.Όπως ο Ήλιος καθρεφτίζει τη Σελήνη έτσι και σε κάθε σχέση ο ένας σύντροφος βλέπει στον άλλον το καθρέφτισμα του δικού του εσωτερικού αρσενικού ή θηλυκού. Γίνεται ο ένας για τον άλλον ο δρόμος να ανακαλύψει τον εαυτό του και να παντρέψει το αρσενικό και το θηλυκό μέσα του (Ταντρική Αλχημεία).
Κάποιος μπορεί να είναι πραγματικά ελεύθερος να αγαπήσει και να αγαπηθεί μόνο όταν μπορεί να αποδεχθεί και να αγαπήσει τα αντίθετα μέσα του. Ο διαχωρισμός τους φέρνει διχασμό και ένας άνθρωπος διχασμένος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος γιατί τίποτε έξω από αυτόν δεν μπορεί να τον οδηγήσει στην ευτυχία

Ένας άνθρωπος που δεν έχει ισορροπίες στη ζωή του, που δεν έχει ανακαλύψει τον εαυτό του και βιώνει δυστυχία στην καθημερινότητά του, αν ψάξει να βρει την ευτυχία μέσα στον έρωτα, τότε θα βιώσει διπλά τη δυστυχία. Όταν δυο δυστυχίες συναντιούνται, δεν μπορούν να μεταμορφωθούν σε ευτυχία.
Μόνο ο άνθρωπος που είναι απελευθερωμένος από το παρελθόν του, που έχει αποδεχτεί και αγαπήσει τις αντίθετες δυνάμεις μέσα του, που έχει φέρει πάλι σε ισορροπία τη ζωή του, που είναι πραγματικά ελεύθερος να αγαπήσει και να αγαπηθεί, που βιώνει χαρά με τον εαυτό του μόνο αυτός μπορεί να μπει μέσα στον έρωτα και να μετατρέψει την χαρά του όχι απλά σε ευτυχία αλλά σε ευδαιμονία.
Τα επόμενα σεμινάρια

Α. θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον εαυτό μας
Σάββατο 15 Μαρτίου και 5 Απριλίου
Β. επιτρέποντας στη θεϊκότητα μέσα μας να λάμψει
Σάββατο 10 Μαΐου

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


L.A. (Life n' Art) Theater
Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1, Περιστέρι,
(Μετρό Άγιος Αντώνιος)

 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.latheater.gr

Πληροφορίες: 210 5789337


Ειδικές τιμές για ανέργους


Περισσότερες πληροφορίες για την Ταντρική Αλχημεία μπορείτε να έχετε στο Tantra yoga events
http://tantra-yoga-events.blogspot.gr/2013/11/blog-post_19.html



namaste