Pulse of love 10/12/2013

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Nεο-Κρανιοϊερή: Σε ποιους απευθύνεται

Η Νέο-Κρανιοϊερή Θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Από νεογέννητα μωρά μέχρι και σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Είναι μια θεραπεία που συμβαίνει σε κυτταρικό επίπεδο και μέσω αυτής μπορεί να βελτιωθεί το επίπεδο Ζωής όσων υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις όπως:
· ημικρανίες,
· αυχενικό σύνδρομο,
· κατάθλιψη
· μυϊκή κόπωση,
· αλλεργίες,
· βρουξισμός
· το σύνδρομο της κροταφογναθικής άρθρωσης,
·  αϋπνία

Οδηγεί ακόμη σε σωματική εξισορρόπηση από τραύματα ψυχικά ή σωματικά τα οποία έχουν εγκλωβιστεί για καιρό κάτω από την επιφάνεια της επίγνωσης και φέρνουν δυσλειτουργία στο σώμα.


Είναι επίσης μια έξοχη θεραπευτική τεχνική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας επειδή κινητοποιεί και βελτιώνει πολλές από τις φυσιολογικές διεργασίες προσαρμογής του σώματος στην καινούργια κατάσταση.  

Βοηθά στην:
· αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας μετά τον τοκετό,
· ανακούφιση της επιλόχειας κατάθλιψης
· επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας της λεκάνης απομακρύνοντας τους πόνους από την πλάτη.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία προβλημάτων που καταπονούν τα βρέφη όπως κολικοί, άσθμα, το σύνδρομο της μυϊκής ατροφίας, προβλήματα με το θηλασμό και γενικά με την τροφή. όμως χρειάζεται.

Η Νέο-Κρανιοϊερή Θεραπεία για Βρέφη και Νεογνά απαιτεί από τον θεραπευτή πολύ σεβασμό και ταπεινότητα και ειδικό χειρισμό στον τρόπο που θα αγγίξει το σώμα ενός μωρού και  σίγουρα ιδιαίτερη εκπαίδευση.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το μωρό αποβάλλει το σοκ της γέννας του και κάνει μια καινούρια καταγραφή στα κύτταρά του. Χωρίς το τραύμα της γέννας καταγεγραμμένο στο σώμα του βελτιώνεται ο θηλασμός και ο ύπνος του και πολλές άλλες δυσκολίες που πιθανόν να έχει.
Εφαρμόζεται ακόμη και σε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας για να απεγκλωβίσουν εντάσεις από το σώμα τους και γενικά να απελευθερωθούν από ΄΄δύσκολες΄΄ καταγραφές του παρελθόντος.

Είναι επίσης κατάλληλη συμπληρωματική θεραπεία για παιδιά που πάσχουν από:
· μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία,
· υπερκινητικότητα,
· κινητικές δυσλειτουργίες,
· αυτισμό,
· διανοητική καθυστέρηση, σύνδρομο Down,
· επιληψία κ.α.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει όφελος σένα υγειές παιδί.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υγιή τα άτομα που δέχονται τη Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία (ενήλικες και παιδιά) έχουν περισσότερη ενέργεια, προσβάλλονται από λιγότερες λοιμώξεις και αρρωσταίνουν λιγότερο βαριά και για μικρότερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με την εποχή που δεν έκαναν συνεδρίες.

Αυτό συμβαίνει γιατί με την Νέο-Κρανιοϊερή Θεραπεία :
· ενισχύεται η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,
· μειώνονται τα επίπεδα του στρες,
· βελτιώνεται η ορμονική ισορροπία
· και έρχεται η σωματική και διανοητική ευεξία.



namaste
despoina palamari